Sen ve ben yazın bir çam ormanında koşu yapıyoruz ve üzerimizde sadece pamuklu tişört ve şort var. Nefes almak ne kadar kolay! Kuşlar güneşli yaz gününün tadını çıkararak neşeyle cıvıldıyor. Mükemmel bir atletik formdasınız ve düzenli egzersizimiz ikimize de somut faydalar sağlıyor. Sana bakıyorum ve sana hayranlık duyuyorum, sadece bakışlarımla seni okşuyorum. Göğüsleriniz her adımda yukarı fırlıyor ve tişörtünüze sürtünen göğüs uçlarınız kumaşın içinden açıkça öne çıkarak gururla yukarıya bakıyor. Sütyen takmamanı seviyorum!
Ben biraz gerideyim ve kıçına hayranım. Şortlar bu elastik yarım kürelere uyuyor, böylece dar sembolik külot şeridi bile göze çarpabiliyor. Bütün bunlar gücümün ötesinde. Bir adım atıyoruz ve nefesimizi yeniden sağlıyoruz. Zaten ormanın içine doğru yeterince koştuk ve kalabalık yollardan uzaklaştık... Esniyoruz ve sen sanki benimle dalga geçiyormuş gibi baştan çıkarıcı pozlar alıyorsun. Seni kendime çekiyorum, şefkatle ve sıcak bir şekilde öpüyorum ve... aramızda bir engel var. Bu benim karnınızın üzerinde duran heyecanlı oğlum. İçimizde bir arzu kıvılcımı parlıyor ve gözlerinden anlıyorum ki canım, sen de beni istiyorsun.
Yakalanmamak için patikadan ayrılıp ormanın derinliklerine gidiyoruz, ancak bu düşünce sinirlerimizi gıdıklıyor ve bize daha fazla adrenalin, sıcaklık ve arzu veriyor. Bu muhtemelen sadece beni değil seni de ısıtıyor. Sanki bir aydır birbirinizi görmemişsiniz ve şimdi birbirinizle kavga ediyormuşsunuz gibi öpücüklere karşılık veriyorsunuz. Dudaklarım yüzünüzde, boynunuzda kayarak tekrar geri dönüyor ve pürüzlü yerlerinize batıyor. Tişörtünü kaldırıyorum ve elastik göğüs yarımkürelerini yoğuruyorum. Ama sen inisiyatif almaya ve yavaşça kucaklaşmadan çıkıp dizlerinin üstüne çökmeye, şortumu ve külotumu çıkarmaya, yüzünü, saçlarını ve dudaklarını gergin doğama bastırmaya karar verdin. Ellerini kullanmadan dudaklarınla kafayı yakalamaya çalışıyorsun ama ben de biraz oynamaya karar verdim ve kasıtlı olarak ağzını penisimin etrafına dolamana, yana dönmene ve böylece daha da iltihaplanmana izin vermiyorum.
Oğlum davetkar bir şekilde sallanıyor ve sanki ağzını istiyor gibi görünüyor. Üzerinde zaten bir damla kayganlaştırıcı belirdi ve onu dilinizle yalıyorsunuz ve sonra etimi ağzınıza alıyorsunuz. Gözlerimi zevkle kapatıyorum ve ellerimi başınızın üzerine koyuyorum, saçlarınızı okşuyorum ve siz de doğru hızı ve derinliği seçerek bana zevk veriyorsunuz. Dilinizin dairesel hareketleriyle frenulumu okşayarak dilinizi başınızın üzerinde gezdirirsiniz. Ne kadar güzel! İnlemelerimi tutamıyorum çünkü yalnızız. Bazen derinden, bazen sadece başınızı, bazen yavaşça, bazen hızlı bir şekilde yutkunursunuz ve bu hız ve derinlik değişimi, öngörülemezliğiyle sizi çılgına çevirir. Ellerin kalçalarımı okşuyor, testislerimi nazikçe okşuyor ve ben sana bahsettiğim gibi yuvarlanan bir orgazm hissediyorum. "Haydi içeri gir!" - bana fısıldıyorsun ve oğlumu daha da sert emmeye başlıyorsun. Ben senin açgözlü ağzına sperm atıyorum, bir damlasını bile kaçırmıyorsun ve bu beni tahrik ediyor. Seni dizlerimden kaldırıyorum ve seni şefkatle ve minnetle öpüyorum. "Sen en iyisin!" - Kulağına fısıldıyorum. Ve öpücük atlıkarıncası yeniden başlıyor. Artık nazik olanlardan talepkar olanlara dönüşüyorlar ve ellerinizin ısrarlı okşamalarının altında oğlum yeniden güçle doluyor. Şimdi minnettar olma sırası bende.
Şortunu ve kırmızı şeffaf tanga külotunu çıkarıyorum ve güzelliğine hayranım. Ve hiç utanmıyorsun ve örtbas etmeye çalışmıyorsun. Güneş ışınları vücudunuzda sanki sizi her yerinizden öpüyormuş gibi oynuyor ve ılık temmuz esintisi saçlarınızı karıştırıyor ve kasık kıllarınızın dar şeridini parmaklarıyla nazikçe düşünerek onu düşünüyor. Sana yaklaşıyorum ve elimi heyecanlı amına indiriyorum. Parmaklarımla süngerlerin üzerinde daire çizmeye başlıyorum ve yavaş yavaş zaten nemlendirilmiş olan deliğe doğru ilerliyorum. Kayganlaştırıcınızı parmak uçlarıma alıp klitorise ve küçük dudaklarıma sürüyorum. Sanki seni okşayan parmakların arasına kendini bastırmaya çalışıyormuş gibi, alt karnını istemsizce bana doğru hareket ettiriyorsun. Kalçaların kendi hayatlarını yaşıyor, titriyor, yanlara doğru hareket ediyor ve sen elimi yakalayıp kendine doğru daha sert bastırıyorsun. "Parmağını sok..." diye inliyorsun, kendini omzuma gömüyorsun. Arzularınızı karşılıyorum ve sağ elimin orta parmağını dikkatlice sokuyorum. Sol elimle sırtını okşuyorum, kalçanı sıkıyorum. Göğsündeki meme ucunu ağzımla yakalayıp dilimi onun etrafında döndürüyorum. Size her cepheden saldırıyorum, arzunuzu alevlendiriyorum ve duyulan iniltilere bakılırsa başarılı bir şekilde başarıyorum. Vücudunuz bana ne yapmam gerektiğini söylüyor ve ben de iyi bir okuyucu gibi "arzularınızın kitabını" "okuyorum".
Seni göğsünden karnına kadar öpmeyi bırakmadan yavaşça kendimi indiriyorum, dizlerinin üstüne çöküyorum ve ağzımı kasıklarına bastırıyorum. Sıcak yarığını okşamayı benim için daha uygun hale getirmek için, onu bir kenara çek ve ayağını bir kütüğün üzerine koy. Zaten iki parmağımı senin içinde hareket ettiriyorum ve acı dilimle klitorisin etrafında tur atıyorum, dudakları yalıyorum, ağzıma çekip bırakıyorum. "Seni istiyorum!" - inliyorsunuz, ama hayır, muhtemelen hemen alınma arzusundan dolayı zaten hırlıyorsunuz. Bana sırtını dönüyorsun ve eğiliyorsun, ellerini huş ağacına koyuyorsun, tam da böyle bir cinsel ilişki seçeneği sunuyorsun. Dizlerimin üzerine çöküp kıç yarımkürelerini ayırıyorum ve iki deliğine aynı anda sıcak öpücükler bırakıyorum. Ve hiçbir şey beni bu kadar tatlılıktan ayıramaz! Dilimi, dudaklarımı kullanıyorum ve bu tatlı noktayı aşk alanına çeviriyorum. Şaşkınlıkla ilk başta inleyip doğrulmaya çalışıyorsun, ama ben seni güçlü ellerle tuttuğum pozisyonda tutuyorum ve sadece sevgi saldırısını yoğunlaştırıyorum, iki delik arasında dilimle yürüyorum ve... "merhamet"e teslim oluyorsun kazananın, daha da fazla eğildiğini ve hatta kıçlarının yarısını ayırdığını, o kadar seksi ki, bronzlaşmamış beyaz tenli bir üçgen olarak kaldı. Dilimi süngerlerin arasına sokuyorum, vajinal deliğe giriyorum ve kıvrımınızın tatlı etinde yolculuğuma başlıyorum. Mmmmm! Bu harika! Giriyorum ve çıkıyorum, tekrar girip çıkıyorum. Artık anüs halkasını okşayıp, içeriye girmeden dilimi daire içine almak istiyorum. Ellerimle vücudunun ulaşabildiğim yerlerini, sırtını, bacaklarını ve göğsünü okşuyorum, bazen meme uçlarını büküp aşağı çekiyorum.
Her yerde olmak, vücudunuzun her santimetresine keyif vermek istiyorum. Artık en yüksek zevke yaklaştığımı hissediyorum ve şimdiden bu bölümdeki “son akoru” “yay”ımla çalmak istiyorum. Açık yarıların arasına giriyorum ve hemen acele etmiyorum, ancak santimetre santimetre, hafif itişlerle sıcak ve iltihaplı mağaranızı doldurmaya başlıyorum. Ellerim kalçalarınızın üzerinde ve hareketlerim giderek daha iddialı ve güçlü hale geliyor. Taşaklarımın sana aşağıdan tokat attığını hisset. Sen yükselirken ellerimi sırtının, omuzlarının, göğüslerinin üzerinde kaydırıyorum. Bu, hayvan seksi ile duygusallık, sevgi ve hassasiyetle dolu sahiplenme arasındaki vahşi bir karışımdır. Doğadaki inanılmaz seks hislerini kelimelere dökmek bile zor! İtişlerim pürüzsüz, yumuşak hale geliyor ve en son sert seks arasındaki bu zıtlık, görünüşe göre heyecanınızı ağzına kadar dolduran bardağı taşıran son damla oluyor ve küçük titremelerle orgazmda "dökülüyor", penisimi dalgalar halinde kaplıyor ve Arkanda acelem var, zevkin zirvesine tırmanıyorum.
Gücün seni terk ediyor ve sanki hayatımın en büyük hazinesiymiş gibi rahatlamış vücudunu ellerimle yalnızca ben tutuyorum. Artık acele etmeye gerek yok. Taşan üyem ıslak ve rahat mağaranda kalıyor ve sen sırtın bana dönük olarak tam yükseklikte duruyorsun ve benim arkanda durup nazikçe sarılmamın, boynumu ve yanaklarımı öpmemin tadını çıkarıyorsun. Saçlarının, ısınmış teninin kokusunu içime çekiyor, aşk kokularımızı yakalıyor ve bu mutluluğun, hazzın tadını çıkarıyorum. Böyle durmak, hatta kuytu köşesinde seni ve beni barındıran bu ormanın organik bir parçası gibi hissetmek istiyorum. Böylece sen ve ben, güneş ışığım harika bir yürüyüşe çıktık.
Hikayeyi beğendiyseniz veya beğenmediyseniz okuyucularımdan yorum almaktan memnuniyet duyarım. Adresim [email protected] Yaz! Herkese cevap vereceğim.
Ormanda koşu yapmak ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version