Eğitim geçmişi ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Eğitim geçmişi
Her forum üyesinin iş gezisindeki maceraları hakkında bir şey olduğunu düşünüyorum. Nizhny Novgorod'a bir meslektaşına gittik. Otel önceden rezervasyon yapmadı. Biz akşam "Oka" otel geldi. Ve şehirde bir forum veya başka bir şey yapıldığından sadece bir çift oda ücretsiz olduğu ortaya çıktı. Başka bir şey aramak için zaman ve zaman yoktu, onlar yorgun yoldan geliyorlardı. Burada yavaşlamaya karar verdik. Odaya gittik, bir şeyler attık ve akşam yemeği yemeye gittik. Doğal olarak, biraz alkol alıyor. Odaya döndüler, sırayla duşa gittiler. Ve sürünme olmayacağını kabul etseler de, ortak konaklama belirli bir samimi ruh halinde kuruluyor. Oda harikaydı ve komşuma soruyorum - soğuk mu. Soğuk olduğunu söyledi. Bir saniye olmadan, yataktan kalktım ve battaniyesinin altına daldım. Kızgın olmaya çalıştı, ama özellikle ısrarla değil. Sonuç olarak, 3 dakika sonra, zaten tutkuyla öptü ve birbirlerini okşadılar. Kısacası, gecenin neredeyse yarısı tutkulu oyunlarda geçirdi, tüm Kama Sutra'yı denedi ve mevcut tüm delikleri keşfetti (kendisi bunu beklemiyordu). Ertesi gün uyku eksikliğinden sonsuz görünüyordu. İşi bitirdikten sonra eve başladılar. Sessizce sürdüler. Eve geldik, onu girişe getirdik, soruyorum - kırılmadın mı? Cevaplar - hayır, ama sadece dün gece unuttular, hiçbir şey yoktu. Figase, bunu unutacaksın. Ancak, tekrarlama ve devam yoktu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version