Annemin ve büyükannemin fahişeler gibi dağılmasını istiyorum ...General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Annemin ve büyükannemin fahişeler gibi dağılmasını istiyorum ...

Post by Anonymous »

Herkese selam. Hemen hemen tüm erkekler (ve sadece değil) kendi annelerinde veya büyükannelerinde cinsel bir nesne gördükleri anı vardır. Ve anneleriyle veya büyükanneleriyle seks yapmayı hayal ediyorlar. Geçtiğimiz yarım yıl boyunca, kendi annem ve büyükannemle çılgınca kopya yapmak istediğim düşünceleri ziyaret etmek çılgınca oldu ... Eşyalarında daha sık mastürbasyon yapmaya başladım, onları kazayla ya da, çünkü, çünkü Örnek, yakın zamanda annemin kıçına yatmayı başardı ... Ama en çarpıcı dava, annemin zaten uyuduğu andı ve biraz içtim ve çok heyecanlandım, daha sonra uyuyan annenin odasına girdim ve ünitemi yırtarak gece uykusuna baktım. Ayaklarımı bacaklarında bir üye bile kaybedebildim (çılgınca korkutucuydu ve adrenalin beni boğdu, bu yüzden onu uyandırmak için uzun sürmedi) ... Anne ve büyükanne hakkındaki fantezilerim: Anne büyükanneyi bir straponla beceriyor ve o anda annemi sikeyim. Annemin büyükanne kanserini çok zor istiyorum ... böylece büyükannem zevkle bağırıyor Annemin ve büyükannemin Kafkasyalıların sikişmesini izlemek ve sonra spermlerini fedlerinden ve puanlarından yalamak istiyorum. Anne Lena 49 yaşında ve büyükanne Ira 67 yaşında ...

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Durgun sularda fahişeler var
    by Guest » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    58 Views
    Last post by Guest
  • Fahişeler sorusu.