İşyerinde doğum günümü kutladım, küçük bir ekibimiz var, bu yüzden herkesi akşam kalıp pastayla şampanya içmeye davet ettim. Mütevazı Lena da dahil olmak üzere 8 erkek ve 4 kız olmak üzere toplam 12 kişi bizim için çalışıyor. Lena neredeyse iki yıldır bizimle çalışıyor ama onun hakkında kesinlikle hiçbir şey bilmiyoruz: geliyor, merhaba diyor, öğleden sonra kitap okuyor, çalışıyor ve eve gidiyor. Sosyal ağlarda yok, parmağında yüzük yok, kişisel konuşmalardan her zaman kaçınıyor - tek kelimeyle gizemli bir kız. Dıştan oldukça çekici: uzun boylu, 175 civarında, çok çok ince, koyu uzun saçlı, her zaman sade ama zarif giyinir. Lena bugün, ince uzun bacaklarını, ince ellerini, ince piyanist parmaklarını ve küçük göğüslerini etkili bir şekilde vurgulayan güzel bir mavi elbiseyle geldi.
Lena'nın "parti sonrası"mızda kalmayı kabul edeceğini bile beklemiyordum; genellikle oldukça saçma bir bahane bulur ve okumak için eve koşar. Okumak onun her şeyidir, bazen bir illüzyonlar dünyasında yaşadığı ve başka bir yığın kitap için para kazanmak için işe gitmek zorunda kaldığı hissi vardır. Bana karşı her zaman diğerlerine göre biraz daha açık davrandığını düşünmüştüm, ancak bu, sabahları benimle diğerleriyle olduğu gibi bir değil iki cümle konuşmasıyla ortaya çıktı.
Kızlar kekle şampanya içtik, erkekler ve ben konyak ile ısındık, birkaç saat mutlu bir şekilde oturduk ve dağılmaya başladık. Lena temizlik konusunda bana yardım etmeye gönüllü oldu ve bunun için son derece minnettardım - başım ve vestibüler aparatım zaten bana pek itaat etmiyordu. Bir noktada bilgisayar sandalyeme çöktüm ve Lena'yı temizliğinde yalnızca manevi olarak destekledim. Genel ifadeler alışverişinde bulunduk, bir şaka yaptım, o güldü ve bu sevimli mavi elbisenin altında neyin saklı olduğunu bulmayı giderek daha çok istedim. Bir süpürge ve faraşla ofisin içinde uçtu, düşen peçetelerin üzerine eğildi ve sarhoş beynim herhangi bir sinir ağından daha iyi bir şekilde vücudundaki kıyafetleri çıkardı. Kaybedecek neyim var diye düşündüm?
- Lenochka, sen sadece benim kurtarıcımsın. Senin için birşey yapabilirmiyim? - Ayağa kalktım, arkasından yaklaştım, kollarımı ona doladım ve yanağından sert bir şekilde öptüm
- Ah, Sash, kes şunu... Burada ne yaptım, düşün, 15 dakikayı kaldırdım. Ne de olsa bugün senin doğum günün. - Lena'nın anında kalın boyayla kızardığını gördüm. Belli ki ilgimi beğenmişti.
Ona doğru bir adım daha attıktan sonra 193 cm'lik boyumla kelimenin tam anlamıyla onun üzerine uçtum.
- Peki, tatilim olduğuna göre kutlamayı biraz daha uzatabilir miyiz? - Sesimi alçalttım ve elimi Lena'nın beline koydum, hafifçe okşadım ve sıcak vücudunu kendime doğru çektim
- Sash, beni bilirsin, ben öyle değilim.
Seni hiç tanımıyorum. Bana iki şeyden biri gibi geliyor: Ya inek bir bakiresin, ya da hack maskesindeki o sürtüksün
- Tahmin etmedim. Uzun zamandır bakire değilim ama seks hakkında okumayı ve bunu kendim denemeyi tercih etmiyorum. Her ne kadar uzun zamandır bir şeyi denemek istesem de
Lena yüzünü bana döndü, gözlerimiz buluştu ve hiç tereddüt etmeden onu kendime bastırdım ve kırmızı dudaklarını bir öpücükle öptüm. Eli, kot pantolonumun düğmelerini ve fermuarını ustalıkla çözdü, sıcak, heyecanlı bir üyenin üzerindeki uzun soğuk parmaklarından vücuduma bir zevk dalgası yayıldı. Lena beni mastürbasyon yapmaya ve beni tutkuyla öpmeye, dilimi ve alt dudağımı ısırmaya başladı. Onu istiyordum. Burada ve şimdi istedim.
- Mesela her zaman yapmak istediğim bir şey var. - Lena masama geldi, keskin bir hareketle tüm kağıtlarımı, süs eşyalarımı, klavyemi, faremi ve diğer çöpleri yere süpürdü. Ustaca bir hareketle külotunu çıkardı, yüzüme fırlattı, kıçını masamın üzerine attı ve baştan çıkarıcı bir şekilde eteğinin kenarını kaldırıp parmağıyla işaret etti.
Diz çöktüm ve yüzümü onun aziz amına yasladım. Elbisesinin eteği beni itirafta bir babanın cübbesi gibi kapladı, yüzünü görmedim ama güzel traşlı bir kedi gördüm ve okşamalarımdan tutkulu inlemelerini duydum. Birkaç dakika boyunca onun kedisiyle "tanıştım", zaten ıslak olan dudaklarını yaladım, klitorisini emdim. Daha sonra dayanamayıp ayağa kalktı, elbisesini yukarı çekti ve 17 santimetrelik şişmiş penisini içeri soktu.
Tüm vücudumla eğilerek meslektaşımı ritmik bir şekilde sikmeye başladım, onun dar, deneyimsiz deliğinden ve tatlı inlemelerinden keyif aldım.
- Ooh, aah, Sashshshshaaaaaa - gözlerini başının arkasına doğru devirdi ve bir çeşit yılan diliyle adımı fısıldadı
Beğendin mi? Görüyorum ki hoşuma gitti... - Keskin çenesini tuttum ve gözlerinin içine baktım
Onu kucağıma aldım, elbisesini başımın üzerine çektim, sütyenini çıkardım ve göğüslerini masaya koydum. Sıska kıçı bir kukla gibi görünüyordu ama en çok verdiği zevk, ikisi de gerçek değil. Pelvisini hareketlerime doğru hareket ettirdi ve titreyen bacakları ve güç kaybından dolayı bana öyle geliyor ki zaten birkaç kez bitirmişti.
10 dakikalık sert seksten sonra bitiş çizgisine girdim. Göğsünü masadan kaldırdım, kollarımı elastik küçük göğüslerinin etrafına doladım, meme uçlarını döndürmeye başladım ve inlemelerinin ve dışarı çıkma isteklerinin müziğiyle içine boşalmaya başladım.
Durgun sularda fahişeler var ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version