Sık sık odamda sarsıntı ve spermini silmediğim çözücüler kanepe için atıyorum. Her nasılsa tüm kağıt parçalarının gittiğini gördüm. Hemen annemin onları kaldırdığını fark ettim, ama bana hiçbir şey söylemedim ve sessiz olmaya karar verdim. Ama bir kez duşa gitmeden önce mastürbasyon yaparken, o zaman yıkamaya gittim ve dışarı çıktığımda, o tuzfet yatağımın altında özel olarak bulamadım. Aynı zamanda annem tuvalete girdi ve ben onu görmeye gittim. İlk anne soyunmuş, sonra toprağın koklamasını ve kaplanmaya başladı Toprak. Sanırım belki de ağzına ipucu vermeli ve becermeli. Gerçekten annemi tüm güzel deliklerine sikmek istiyorum.
Sık sık odamda sarsıntı ve spermini silmediğim çözücüler kanepe için atıyorum. Her nasılsa tüm kağıt parçalarının gittiğini gördüm. Hemen annemin onları kaldırdığını fark ettim, ama bana hiçbir şey söylemedim ve sessiz olmaya karar verdim. Ama bir kez duşa gitmeden önce [url=viewtopic.php?t=2345]mastürbasyon[/url] yaparken, o zaman yıkamaya gittim ve dışarı çıktığımda, o tuzfet yatağımın altında özel olarak bulamadım. Aynı zamanda annem tuvalete girdi ve ben onu görmeye gittim. İlk anne soyunmuş, sonra toprağın koklamasını ve kaplanmaya başladı Toprak. Sanırım belki de ağzına ipucu vermeli ve becermeli. Gerçekten annemi tüm güzel deliklerine sikmek istiyorum.
Beklenenden daha fazla kokulu bir koku ile karşılaştınız mı? Bugün odaya direnemedim ve şiddetli (ama tamamen değil) ve beklenenden daha kokulu olduğu ortaya çıktı. Hiç insan yoktu, o zaman içeri...
Annem cumartesi günü evlendi. Denizde tanıştığı adam için. Benden tiksiniyor, çünkü uzun boylu, şişman, sonrasında sürekli kokuyor, bazen bana kaba davranıyor. Ve Cumartesi günü ilk düğün gecelerini...