Beklenenden daha fazla kokulu bir koku ile karşılaştınız mı? Bugün odaya direnemedim ve şiddetli (ama tamamen değil) ve beklenenden daha kokulu olduğu ortaya çıktı. Hiç insan yoktu, o zaman içeri girmeye başladılar, umarım hiçbir şey hissetmediler
Beklenenden daha fazla kokulu bir koku ile karşılaştınız mı? Bugün odaya direnemedim ve şiddetli (ama tamamen değil) ve beklenenden daha kokulu olduğu ortaya çıktı. Hiç insan yoktu, o zaman içeri girmeye başladılar, umarım hiçbir şey hissetmediler
Sık sık odamda sarsıntı ve spermini silmediğim çözücüler kanepe için atıyorum. Her nasılsa tüm kağıt parçalarının gittiğini gördüm. Hemen annemin onları kaldırdığını fark ettim, ama bana hiçbir şey...
Sokakta, arabada, gece kulübünde, girişte gündelik seks - nerede olduğunu asla bilemezsiniz... Kana giren adrenalin, fiziksel temastan daha da fazla zevk getirir. Ve görülmek üzere olduğunuz ya da...
Kıştı, hatta baharın başlangıcıydı, havadan belli olmasa da, kar varlığıyla bizi memnun etmeye tenezzül etmedi, sıcaktı, bir bankta oturduğunuzda güneş yüzünüzü ısıtıyordu ve hayatın tadını rahatça...