Kıştı, hatta baharın başlangıcıydı, havadan belli olmasa da, kar varlığıyla bizi memnun etmeye tenezzül etmedi, sıcaktı, bir bankta oturduğunuzda güneş yüzünüzü ısıtıyordu ve hayatın tadını rahatça çıkaran insanların gelip geçmesini izlemek güzeldi .
Birdenbire ortaya çıktınız, oradan geçip yakındaki bir banka oturdunuz. Beyaz buklelerin, güzelce vurgulanmış mavi gözlerin, ince bacakların, kısa eteğin ve alçak topuklu ayakkabıların sana çok uyumlu görünüyordu ama hayal gücümün sınırı yoktu ve seni hiçbir şey olmadan görmek istedim. Bana öyle geliyordu ki, eğer seni ele geçirmezsem hayatımı boşuna yaşayacaktım. Gözlerinle buluştuktan sonra utangaç bir şekilde arkanı döndün ama ben şaşırmadım ve hızla sana doğru yürüdüm. Tanıştık ve sıcak bir şeyler içmek için en yakın kafeye gitmekten çekinmedin. Kendime koyu kahve, sana da yeşil çay alıp oturduk ve iki elimizde birer çay bardağı tutarak konuştuk, senin de penisimi tuttuğunu hayal ettim ve dilinle nazikçe okşamaya başladın, bu arada bana inanılmaz bir duygu verdi. duygu. Fantezilerime dayanamadığım için sana meraklı gözlerden uzaklaşmanı ima ettim. Şaşırtıcı bir şekilde, umursamadın. Ve evime doğru yola çıktık.
Daha eşiği geçip kapıyı arkamdan kapatmaya fırsat bulamadan, seni bir hayvan gibi duvara yasladım ve kırmızı dudaklarını, boynunu nazikçe öpmeye başladım, sulu göğüslerini sıktım, elimi elinin altına koydum etek ve senin de beni gerçekten istediğini fark ettim. Seni dizlerinin üzerine çöktürdüm ve sen zaten ereksiyon halindeki penisimi ağzına aldın... ne güzel... Bütün kıyafetlerimizi çıkardıktan sonra duşa gittik, sıcak su damlaları yavaşça vücudundan aşağı aktı, penisim Artık senin yanında olmaya dayanamıyorum, yavaşça göğüslerini okşamaya başlıyorum ve parmaklarımla zaten ıslak olan amını okşuyorum, kıvranıyorsun ve zevkle inliyorsun. Deliğimin dudaklarını açarak penisimin başını içine soktum ve ardından elimden geldiğince derine girmemi istiyorsun... bu çok güzel... içindeyim ve sıcaklığını hissediyorum, bir elimle tatlı kıçını tutarken diğer elimle saçlarını hızlandırdım. Beni durdurduktan sonra kıçını açığa çıkarıyorsun ve benden yavaşça hızlanmamı istiyorsun, aman Tanrım, ne kadar da hoşuma gidiyor, kendimle hiçbir şey yapamıyorum, inliyorsun, nefesin daha yavaş ve sıklaşıyor, bundan hoşlandığını biliyorum çok fazla ve birlikte mutluluğa geliyoruz, içinizdeki iş bitince her şeyi yıkayıp odaya gidiyoruz.
Anladım ki bu sana yetmiyor ve sen yine diz çöküp, zaten savaşan penisimi, testislerimi okşamaya başlıyorsun, elini indirirken parmaklarınla amını okşamaya başlıyorsun... yatak, yüzüme oturuyorsun, saçlarımdan tutuyorsun ve ben de dilimle amını okşamaya başlıyorum... Hepinizi alıp, sizi daha derine itmek istiyorum ve siz buna dayanamadığımı anladınız Artık güçlü erkeğimin üzerine oturuyorsun ve hızlanmaya başlıyorsun, göğüslerini nazikçe sıkıyorum, meme uçlarını dilimle okşuyorum ve sen parmaklarımı ağzına alıp beni orgazma getiriyorsun, yakında boşalacağımı hissederek - sen al ağzına atıyorum ve boşalıyorum, sen her şeyi yutuyorsun ve göğsüme uzanıyorsun. Bütün gece yan yana yatarak uyuduk ve sabah sen giyinip veda ettin ve beni şefkatle dudaklarımdan öptün.
Aniden ortaya çıktın ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version