Asansörde anidenseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Asansörde aniden

Post by Anonymous »

Sokakta, arabada, gece kulübünde, girişte gündelik seks - nerede olduğunu asla bilemezsiniz... Kana giren adrenalin, fiziksel temastan daha da fazla zevk getirir. Ve görülmek üzere olduğunuz ya da belki de zaten izleniyor olduğunuz düşüncesi sizi kelimenin tam anlamıyla çılgına çeviriyor. Daha fazlasını istiyorum. Heyecan hakim olur ve hormonlar bilinci kapatır. Böyle bir deneyimi reddetmek zor! Yine de yapardım! Belki de hiç tanımadığınız bir kişiyle dizginsiz ve spontane seks yapmaktan daha heyecan verici bir şey yoktur!

O zamanlar 28 yaşındaydım. Kocam evde sarhoş halde yatıyordu, ben de bir kafeye gittim. Orada genç bir adamla tanıştım ve o beni evime götürmeye gitti ama sonra yağmur yağmaya başladı ve girişte gülerek karşılaştık.

Adam hemen asansörün yanında beni etkin bir şekilde patilemeye başladı. Ondan hoşlandım ve seks yapmak istedim. Özellikle karşı çıkmadım ve karşı çıkmadım ama birinci kattan utandım ve gülümseyerek ona "ne düşünüyorsun?" diye sordum.

"Buraya gel," diye fısıldadı ve elini bluzumun altına koydu.

Ama ben "hayır, bekle" dedim ve asansör çağırma düğmesine bastım. Kapılar açıldığında onu asansöre sürükledim ve son katın düğmesine bastım. Daha önce hiç asansörde seks yapmamıştım, bu yüzden yeni hisler nefes kesici ve inanılmaz derecede heyecan vericiydi. Asansörün tam ortasında tutkulu bir öpücükle tutkuyla birleştik. Adam eteğimin üst düğmesini açtı ve elini külotuma soktu. Parmaklarının okşamasıyla kasıklarım anında nemlendi.

Kafam alkolden ve arzudan tamamen buğulanmıştı. Derin bir nefes alarak ona sadece şunu sordum: "Burada yanmayacak mıyız?" “Korkma, düğmeye bastım, kimse girmeyecek, zaten gece oldu” diye yanıtladı ve beni öpmeye devam etti.

Başka hiçbir şey düşünmeden kot pantolonunun düğmelerini açtım ve fermuarını indirdim. Külotumun elastik bandını geri çekerek heyecandan titreyen sıcak penisini çıkardım. Ben onu hafifçe sallarken, o da parmaklarını amımın içine soktu. Sadece gülümsedim ve elini çektim. Sonra çömeldi ve penisin başını yaladı. Dilinin ucuyla frenuluma hafifçe dokunarak dilini dikkatlice şaft boyunca hareket ettirmeye başladı. Zevkle geriye dönen gözlerine bakılırsa çok memnundu.

Onunla daha fazla dalga geçmeden penisini ağzıma aldım ve aktif olarak emmeye başladım. Sonra yavaşça toplarını çıkardı ve dilini üzerlerinde gezdirdi. Ağzımdan penisine kadar ince bir tükürük ipliği uzanıyordu. Güçlü bir şekilde emmeye devam ettim ama sonra adam beni başımın arkasından tuttu ve sikini kabaca boğazıma itmeye ve başımı sikinin üzerine doğru itmeye başladı. Yaklaşık otuz saniye sonra gerildi ve ağzıma bolca boşalmaya başladı. Tadı muhteşemdi! Sperminin bir damlasını bile kaçırmamaya çalıştım. Ellerimle testislerine nazikçe masaj yaparak emdim ve yuttum. Yaklaşık iki dakika sonra geldi. Her şeyi yuttuktan sonra penisini ağzımdan çıkardım.

Sonra en üst kata çıktık. Bana sarıldı. Her ne kadar ağzıma girdiğinde orgazm olsam da amımdan sikilmek istedim ve dedim ki: “Geldin ama bana hiç zevk vermedin.” "İyileşip devam edene kadar beş ila on dakika kadar bekleyelim" diye yanıtladı ve beni öptü.

Saksodan sonra yüzümü temizledim. On dakika sonra adam elimi tuttu ve sertleşmiş penisinin üzerine koydu. Sonra eteğimi kaldırdı ve külotun ince şeridini kenara çekerek ıslak iç dudaklarımı açığa çıkardı.

Bacaklarımdan birini eliyle tutarak yukarı kaldırdı ve vajinaya girmem rahat olsun diye beni yana çevirdi. Sonra sanki benimle dalga geçiyormuş gibi penisini dudaklarımın üzerinde biraz hareket ettirdi ve sert bir şekilde içeri girerek inlememi sağladı. Yavaşça hareket etti ve beni sakince topların yanına dikti. Adama sarıldım ve zevkle inledim. Daha sonra pozisyonumuzu değiştirdik. Adam arkamda durup dikkatlice içime girdi. Ben de kıçımı dışarı çıkarıp ellerimi girişin duvarlarına yasladım.

Duyabildiğim tek şey inlemeler ve taşaklarının amıma vurduğu tokattı. Orgazmın yaklaştığını hissettim. Eğildim ve başımı çevirdim, adamı kendime doğru çektim, onu öptüm, dudakları serindi. Eliyle göğsümü sıkıca sıktı, ben de yüksek sesle çığlık atıp geldim.

"Süpersin!" — dedi derin bir nefes alarak ama bunu ben de biliyordum.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Asansörde osurur musun?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    27 Views
    Last post by Anonymous
  • Aniden ortaya çıktın
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    38 Views
    Last post by Anonymous
  • Grup aniden kokuyor
    0 Replies
    32 Views
    Last post by Anonymous
  • Aniden St.Petersburg'dan 60 kişilik bir kadın var mı?
    0 Replies
    49 Views
    Last post by Anonymous
  • Aniden St.Petersburg'dan 60 kişilik bir kadın var mı?
    0 Replies
    46 Views
    Last post by Anonymous