Sergicilik hikayelerim ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Sergicilik hikayelerim
Genel olarak, o zaman 15 yaşındaydım, hatta 14 yaşındaydım. Denizde aileye gittik. Kız kardeşim 17 yaşındaydı ve ailem bana güvendi. Bu nedenle, kampanya onunla birlikte bir plaj değildi. Ama bir gün mayolar ıslaktı (nasıl olduğunu hatırlamıyorum) ve kız kardeşim ona ödünç verdi. Onun eski ve bu yüzden benim için uygun ve onun için çok küçüktü. Ayrı, beyaz bir mayo, ama beni utandıran şey, şüphesiz ince ve hafif olmasıydı. Kız kardeşime “bu materyal” gibi bir şeyi cevapladığını sordum ve en saf olan, ona inandım ve ekstra düşünmeden koydum. Plaja geldik, yüzmeye gittim ve kız kardeşim ve ben yüzdükten ve yeterince oynadıktan sonra sudan çıktım ve teğmenimize gittim. Zaman sabahtı, ama sahilde zaten birkaç kişi vardı. Bunlar arasında (bilerek) benden çok daha yaşlı olmayan bazı sporculardan oluşan bir takım vardı. Onların yönüne baktım ve yanıt olarak birkaç görüş aldım. Biraz utandım, ama çok güzel olduğumu düşündüm . Bir havluya saldırdım ve tuzlu mısır için gittim. Zaman zaten 12'ye yakın ve insanlar eklendi. Tutmanın yanında dururken, diğer insanların gözlerini yakalamayı bırakmadım, çok şaşırdım. Plaja dönen kız kardeşim bana ve gözlerinde karışık birkaç duygu baktı: şok, kahkaha ve sempati (sonuncusu en azdı). Hızlı bir şekilde dikti ve beni insanlardan çıkardı, bir havlu ile sildi ve bir t -shirt taktı. Beni sorduğum yol boyunca otele götürdü, ama cevap vermedi. Asansöre girerek "T -Shirt'i kaldır ve her şeyi anlayın" dedi. Onu dinledim ve şok oldum ... Bu mayo tamamen bir siluet değil, aynı zamanda meme uçlarının kendilerini tamamen parlattı. Bana öyle geliyor ki, o zaman herhangi bir domatesden daha kızardım ve o anda kız kardeşim güldü. Sonra aileme söylemeyeceğimi ve bu mayoyu giydirmediğimi söyledi. Günün geri kalanı için, olanlardan ve aynı şeyden heyecanlandığımdan şok oldum. Bunun fikri beni 3 ay daha heyecanlandırdı ve sadece birkaç yıl sonra bunun bir ismi olduğunu ve bir sergici olduğumu öğrendim.))))) O zaman genellikle bedenimi ayırma şansım oldu) size daha fazla hikaye söyleyebilir)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version