Genç erkeklerle seks yapmayı seviyorum, özellikle de onları baştan çıkardığımda ve neredeyse yakınlaşmaya zorladığımda. Durumu kontrol altında tutmayı, erkeği nasıl kabul ettireceğimi düşünmeyi seviyorum. Eğer inisiyatif alırsa, bu da hoş ama o kadar heyecan verici değil.
Bir erkeğin buluşmadan önce niyetim hakkında hiçbir fikrinin olmaması beni daha çok tahrik ediyor. Sosyal biriyim ve yeni insanlarla kolayca ortak bir dil buluyorum. Onları cezbediyorum, sonra da yanıma davet ediyorum ve elimdeki ganimetleri değerlendiriyorum.
Bu bana, partnerimin direncini yenmek zorunda kaldığım sekste özel bir zevk veriyor. Bunun nedeni You need to register to see the link. travmatik olması olabilir. O yaz 10. sınıfı bitirdim. Yaşından daha yaşlı görünüyordu, spor yapıyordu ve spor salonuna gidiyordu. Formda bir vücudum, geniş göğsüm, pazılarım ve on altı yaşındaki bir erkeğe göre etkileyici bir boyum vardı - 19 cm'lik bir penisim ve büyük kıllı taşaklarım. Göğsümde erken kıllar ve yüzümde kirli sakal vardı.
Dimçik adında bir çocuk yanımızda yaşıyordu; altıncı sınıftaydı. Yakışıklı, zayıf ve uzun saçlı biriydi. Beni en çok çeken şey dolgun kalçasıydı. Ona arkadan bakarsanız - kızım! Yüzü de sevimliydi; birçok kişi onu bir kızla karıştırdı. Kelimenin tam anlamıyla kız yaptığım kişi oydu.
Onu evime davet ettim. O gün evde kimse yoktu. Kart oynadık, zaten güçlendiğini söylemeden tatlı ev yapımı şarap içmeyi teklif ettim. İçtik ve kızardığını ve tepkisinin yavaşladığını fark ettim.
“Dimchik, seni istiyorum!” - Ona söylüyorum. Ama tam olarak ne istediğimi anlamıyor, gülümsüyor. Ve gülümsemesi herkesi deli edebilir! Tatlı, güneşli, yanaklarında gamzeler oluşuyor, dudakları dolgun, pembe ve mavi gözleri parlıyor - burada kimse onun önünde duramaz! Onu okşamaya başlıyorum, gömleğinin altına giriyorum ve avucumu genç vücudunun üzerinde gezdiriyorum. Çocuk memnun, direnmiyor. Sonra gömleğini çıkarıyorum, dudaklarımı ona bastırıyorum, göğsünü, meme uçlarını, karnını öpüyorum... Ve elim bacaklarının arasına uzanıyordu. Pantolonunu çıkarıyorum. Dimon ne olduğunu anlamadan bana bakıyor! Ama bu onu henüz korkutmuyor. Ve ben zaten onun kıçını okşuyorum, kalçasını yoğuruyorum. Külotunu çıkarıyorum. Külotuna yapışıyor ve fısıldıyor: "Hayır, neden... Ne yapıyorsun!?"
Burada ilk kez gözlerinde korku beliriyor, masumiyetine dair endişe... Ama bu beni daha da heyecanlandırıyor.
ONU İSTİYORUM!
Saf sarı bir vücudu var, kasık bölgesinde sadece bir tutam tüy var, amcığı hala çocuksu, küçük ve altında küçük toplar var. Çocuğu kanepeye koyuyorum, vücudunu okşamaya devam ediyorum ve aynı zamanda şortumu çıkarıyorum, altında hiçbir şeyim yok. Birliğimi görüyor, gözleri şişmiş, tek kelime edemiyor, sadece küçük ellerini uzatıp beni uzaklaştırmaya çalışıyor! Gözlerinde korku beliriyor. Acınası bir tavırla, neredeyse ağlayarak bana şunu sordu:
“Bırak beni!” Gerek yok! İstemiyorum!!!"
Ama istiyorum!
Onu dudaklarından öpüyorum. Direnmiyor, bu onu memnun ediyor. Göğsünü öpücüklerle kapatıyorum ve o bundan titriyor. Aşağı inip amını öpüyorum, dilimi hafifçe üzerinde gezdiriyorum, toplarını yalıyorum... Ve kapsülünü ağzıma çekiyorum. Canlanmaya başlıyor, geriliyor, kalkıyor... Onu emiyorum ve ucundan tatlı suyun geldiğini hissediyorum.
O Bütün bunlar ona keyif veriyor ama aynı zamanda utangaç ve devam etmekten korkuyor! Ama sevgili küçük tavşanım, sen zaten ağa yakalandın!
Onu yüzüstü çeviriyorum. O ne kadar güzel!
Ve onu kalçalarından kaldırıyorum, kalçalarını yalıyorum. Kasık. Şok oldu, bunu hayal bile edemiyordu! Sadece sessizce fısıldıyor: "Yapma!"
Ve elimde zaten bir yağlayıcı tüp var... Kıçını yağlıyorum ve kıçına parmağımı koyuyorum: "Yapma, acıyor!" Ona şunu söylüyorum: "Sakin ol!" ve zorlukla deliğe giriyorum. Zaten sızlanıyor! Giriş deliğini genişletmeye ve onun için her şeyi cömertçe yağlamaya başladım. Hala beni itmeye, altımdan çıkmaya çalışıyor. Onu yumruğumla kanepeye bastırıyorum ve penisimin başını topuzlarının arasına alarak başlıyorum... Hem penisimi hem de kıçını tekrar yağlıyorum... Ve deliğe... Basıyorum... Çocuk seğiriyor, sfinkteri beni mağarasına sokmak istemiyor!
Dimchik direnmeye devam etti ama gidecek yeri yoktu. Avuçlarını öne doğru uzatıp kendini benden soyutlamaya çalıştı. Onun üzerindeki gücümü yeniden hissettim. Bir sonraki an kıvranan adama sıkıca sarıldım. Çaresizdi ve korkmuştu. Ellerim onun sıkı kalçalarına dokundu, onları sıktı ve yukarı çekti. İlk defa kafam başka bir adamın kıçına yaslandı; bu duygu tarif edilemezdi. Onu hemen içeri sokmadım, görünüşe göre adam için üzüldüm. Yavaşça ona girerek omuzlarını ve boynunu öpücüklere boğdum. Acı ve korkuyla çığlık attı. Sonunda anüs halkası kafamın etrafında kapandı ve kendimi dar bir tünelde buldum
Ve altımdaki çocuk halsiz, acı veren şoktan dolayı birkaç saniyeliğine bilincini kaybediyor. Yavaş yavaş çalı tavuğu yuvasını genişletmeye devam ediyorum! Çocuk sonunda kendine geliyor, gözyaşları içinde, bağırıyor, inliyor, babasından yardım istiyor! Ama artık direnmeye çalışmıyor. Kırıldı, alfa erkeğinin gücünü hissediyor! O zaten yerini biliyor! Ve şimdi çılgınca mutluyum! Sikim titriyor, çocuğun kıçında nabız gibi atıyor ve ben de kükreyerek onun içine boşalıyorum! İşte bu, oğlum benim tarafımdan tohumlandı. Artık o herkes için bir kız!
Geriye kalan tek şey onun için bir isim seçmek!
Ve ben yorgun ve terli bir halde kendimi onun genç vücudunun üzerine indirip onu öpüyorum. Ve ejderham kurumuş, tatlı yuvasını terk ediyor ve benim meni sıvım çocuğun deliğinden kan damlalarıyla birlikte akıyor.
Çocuk zayıf, ezilmiş, kükremeye devam ediyor ama sessizce. Neden ağlıyorsun? İşte bu, artık geri dönüş yok. Kıçı, kırmızı, gerilmiş delik açık, susturmaya başlıyor, spermimi dışarı itiyor... ****
Seks hikayelerim ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version