Çocukluğunuzda cinsel imalar içeren hangi oyunlar vardı!? Bize ayrıntılı olarak anlatın ki, bir şekilde sizinle birlikte bunlara katılabilelim! Çocukluğum o kadim zamanlarda geçti, ne yazık ki! Küçük bir köyde yaşıyordum, küçük yaşlardan beri bağımsızdım - sonra her şey bizim için serbestti, yetişkin gözetimi olmadan oynadık. Samimi bir arkadaşım vardı Sanya. Tüm hikayelerim onunla oldu, elbette Doktor'daydık!
You need to register to see the link. şehirden Sana'a geldi. 11-12 yaşlarındaydı. o zaman sadece 5 yaşındaydık ve tabii ki o bir doktordu - ve tıbbi muayeneden geçtik: kulaklarımızı, ellerimizi kontrol etti, kaşıkla diline bastırdı, ağzına baktı, kalbimizi dinledi, göğsünü hissetti ...
Ve külotumuzu çıkardı ve maçonkadaki amımıza ve taşaklarımıza dokundu!
Bizim için o zamanlar sadece bir oyundu, ama o çok daha yaşlıydı ve zaten başka ilgi alanları vardı
Biz köy çocukları, hayvanları izledik Bazen öyleydi, bir domuzun bir domuzu nasıl rahatsız ettiğini gördük Üzerine atlayıp bir at gibi sürdü Ve bir nedenden dolayı o anda ağzından domuzun köpüğü damladı Ve domuz ciyakladı, belli ki ona acı veriyordu Ve biz onları farklı yönlere dağıtmaya çalıştık Ve domuz atla atladığında domuz, arkasına bir tür beyaz sıvı döküldü ( büyük çocuklar ona genç demezlerdi!) / Bir keresinde, böyle bir düğüm üzerinde hareket eden köpeği de dağıtmaya çalıştığımızda anlaşılmaz bir şey oldu. Köpek atladı köpeğin üzerinden atladı ama... Köpeğinin kıçından bir şey çıkıyordu, ikisi de acıyla uludu !!! /
... Ve böylece Sanka bize de aynı şekilde oynamamızı teklif etti ve biz de bir KÖPEK'in üzerindeki bir KÖPEK gibi çıplak olarak yere atladık, kapsülümüzü arkadaşımızın kıçına bastırdık, ama onu deliğe sokmayı ve bir köpek görmüş gibi hareketler yapmayı düşünmedik bile. köpek üstüne köpek! Ve
kıçını dürttüler!!!
Ve hatta bir YAVRU YAVRU'nun Sleigh'in kabuğunu bir KÖPEK gibi emmesi hoşuma gidiyor...! O zaman 6 yaşındaydık
Ve 7 yaşındayken nehirde, 6-11 yaş arası erkek çocuklar pisyunlarını gösterdiler, ölçtüler ve hatta kedi akıntısının daha da ileri gitmesine izin verecek yarışmalar düzenlediler...
Ve 15 yaşında bir adam yanımıza geldi, zaten büyük ve kıllı olduğunu gösterdi, onu ezdi ve doğrulup kafasını kırmaya başladı. Önümüzde sarsıldı ve aniden kıvranmaya, inlemeye başladı ve penisinden üzerimize bir şey sıçradı! Adam BUNUN MOLOFİ OLDUĞUNU açıkladı!
Böylece bunun sadece hayvanlarda olmadığını öğrendik!
O günden sonra, ben de süt alırım umuduyla sık sık külotuma girip amcıkla oynamaya başladım....
Ve ayrıca bir savaş oyunu da oynadık Ve 13 yaşındaki komutanımız -İhtiyar Genka, salondaki görev hamama gitmek ve orada neler olduğunu öğrenmek! O zamanlar 8-9 yaşlarındaydık ve çitin üzerinden tırmanıp hamamın pencerelerine doğru sürünüyorduk, cumartesi - hamamda erkekler günüydü ve hangi erkeğin bacaklarının arasından sarktığını, hangilerinin yumurtalarının olduğunu tartışıyorduk. asılı! Ve pisyunlarını çekiştirdiler!
Başka bir sefer, Perşembe günü - kadınlar gününde hamamda keşfe gönderildik. Ama o sefer şanslı değildik, uyuduk ve ısırgan otu çalılıkları arasından kaçmak zorunda kaldık
Ve 13-14 yaşlarında Sanok'la yeni bir hobimiz vardı - ortak mastürbasyon! Ne yazık ki bana mastürbasyon yapmasını teklif edecek cesaretim yoktu ve ben de ona ...
Peki hangi oyunları oynadın!?
[
Çocuk oyunları ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version