Son zamanlarda, eşimin katılımıyla MZHM BI seks yapmak istediğimi fark etmeye başladım. Bi uni'nin kendisi, karısı bilemez. Ama gerçekte, karımı başka biriyle paylaşamazdım.
Partnerimden biriyle gizli yazışmalar yapıyoruz, son zamanlarda eşimi MHM'de tartışmaya başladı. Ama bunlar sadece fanteziler, ikimiz de gerçekte bunun gerçek olmadığını biliyoruz.
Son zamanlarda, eşimin katılımıyla MZHM BI seks yapmak istediğimi fark etmeye başladım. Bi uni'nin kendisi, karısı bilemez. Ama gerçekte, karımı başka biriyle paylaşamazdım. Partnerimden biriyle gizli yazışmalar yapıyoruz, son zamanlarda eşimi MHM'de tartışmaya başladı. Ama bunlar sadece fanteziler, ikimiz de gerçekte bunun [url=viewtopic.php?t=1081]gerçek[/url] olmadığını biliyoruz.
Ne öneriyorsun? Gerçekten seks istiyorum, sık sık kendimi okşuyorum. Ama erkek arkadaşım yok.
İlk gece para kazanmak için derin düşünceler var, ne düşünüyorsun?
Aslında soru başlıkta.
Neden ortaya çıktı - bazen korkutucu düşünceler var. Ve elbette, çoğu zaman bunları uygulamıyorum - yani, iyi bir insan gibiyim falan (kendi önümde bile - ama bundan sonra...
Bir gün görevde oturuyorum. Tanıdıkların herhangi birinden birkaç dakika, kahve çayı nadir bir dava gelecek. Tamamen mide bulandırıcı, bir dizüstü bilgisayar, bir TV seti değil. Site sürekli işte...