Düşünceler yüksek sesle ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Düşünceler yüksek sesle
Bir gün görevde oturuyorum. Tanıdıkların herhangi birinden birkaç dakika, kahve çayı nadir bir dava gelecek. Tamamen mide bulandırıcı, bir dizüstü bilgisayar, bir TV seti değil. Site sürekli işte açıktır. İnternet, iletişimin virtt konusunda ve ücretsiz olarak bulunur. Kurbağa ganimet bastırdığı için değil, eğlenmek istiyorum çünkü !!! Ve kişisel olarak, sikme arzusunun karşılıklı olarak, cinsiyetin kendisi uğruna içtenlikle seks olduğunu bildiğimde anlıyorum ve bu önemli değil, forumdaki biri için değil, seks yapma arzusu ve fırsatı var. Burada bir tür duyuru panosu olsaydı, sanal iletişim için bir ortak bulmak için siteye çıkabilmeleri için, bunun bir olmayan olacağını düşünüyorum. Birisi bir yere gider ya da şimdi forumda algılanmaz, vb. Kişi duyuruyu atardı. O zamanlar orada, uyuşturucularla ilgilenenler var. Ve böylece ve TP. Şimdi giderdim, baktım, belki de reklamı forumdan ne tür bir kız arkadaştan attığımı, geceleri sallayacağız ya da sadece aptalca kesileceğiz. Böyle bir düşünce. Ve sonra konu ayrı bir boş seçenek oluşturur.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version