Buna sahibim. Son zamanlarda, bir arkadaşımla, yüksek sesle “Ben transfer ediyorum ve tüm bunlar” dedi, ama sessiz görünüyor ve hiçbir şey duymadı, ama duyacağından korkuyordu
Buna sahibim. Son zamanlarda, bir arkadaşımla, yüksek sesle “Ben transfer ediyorum ve tüm bunlar” dedi, ama sessiz görünüyor ve hiçbir şey duymadı, ama duyacağından korkuyordu
Ayrıca, diziyi bir sitede izlediğinizde ve daha sonra reklam, özellikle dairede yaşıyorsanız ve zayıf ses yalıtımınız varsa reklamların tam ciltte bağırmaya başlar.
Bir gün görevde oturuyorum. Tanıdıkların herhangi birinden birkaç dakika, kahve çayı nadir bir dava gelecek. Tamamen mide bulandırıcı, bir dizüstü bilgisayar, bir TV seti değil. Site sürekli işte...
Hamile karısını başka erkeklere vererek onu bir daire şeklinde sikip spermle doldurma fikri kimden hoşlanır? Ve zulüm ya da şiddet olmadan. Böylece karısının kendisi uçar ve bundan keyif alır. Benim...
In the summer in the village, I was 14 years old, the village of small somewhere is only 15 houses, and everyone goes along the road, the very road of 4 km leads to the highway to the city, our...