Herkes için Karısı ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Herkes için Karısı
Merhaba. Bu fantezinin bir açıklamasıdır, ancak genel olarak gerçekleşir. Birisi birisini anlayacak, eğer böyle hikayeler varsa, söyle bana, bununla bunu yapmak için size yazabilirsin Toplantımızdan birkaç ay önce eşimden uzaktayım başlayacağım. İhanet konusu çılgınca heyecan verici ve bebek seviyesinde daha sadakatle. Karımın herkesle, yani herkesle ve onu içeriden bitirmek için, MB'nin hamile veya yabancı vatandaşlarını bile yapacağını hayal ediyorum. Bir fahişe olarak kullanıldı ve istediklerini yaptı. Benimle çok özgürleşti, özellikle sarhoşken, 21 lvl ve birçoğu fetişleri ve MB bir yolculuğa bile düşecekti. Onu kurmak güzel olurdu ve onunla ne istersen yapar. Zor bir sürede bir fahişe olarak çalıştı, bunu biliyordum ve ne kadar sarsıldığını söyledi, ancak TG aracılığıyla uzun zamandır MP için bir toplantı aradım. Sadece bir kızla dip olmayı seviyorum, sadece değil. Yazışmalarla, şimdi çok hayal ediyor ve düşünüyoruz, hikayelerin uygulama önerilerinizi okumak için periyodik olarak iki tane attım. Sos için onu kedi fotoğrafını ekleyeceğim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version