Karısının fahişesi hakkında biraz ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Karısının fahişesi hakkında biraz
24 yaşındayken evlendik ve 22 yaşındayken, bir güzellik, tombul değil, büyük ve sulu göğüsleri ile. Onun için seks sadece "evli bir görev" idi, onunla ilgilenmiyordu, sadece Sipne'ye gitti ve ona girip bitirmemi bekledi. Ama bana uymadı, öncelikle, mizaç bir başkasını istedi, ikincisi de bundan zevk almasını istedim. Ve yavaşça, onu daha büyük kurtuluşa doğru hareket ettirdim, seksi iç çamaşırına verdim, tüm gücünü orgazma getirmek için harcadım. Keten, seks için, şehrin ortasındaki bir arabada, evin yakınındaki bir spor sahasında bazı oyunları icat ettim, ama hiçbir şey yardımcı oldu. Bir kez bir kızı ziyarete getirdiğimde ve üç kez seks yaptık, ama bu bile herkes için iyiydi, ancak somut sonuçlar getirmedim. Ve sonra bir gün karımı Swing Club'a gitmeye ikna ettim, hızla erkeklerin dikkatini çekmeye başladı ve kısa süre sonra onlardan biriyle seks yaptı. Ve bundan sonra, bir şey zaten kaydı çok daha aktif hale geldi Seks, evde zarif ketenle yatmaya başladı ve beni rahatsız etmeye başladı, sabahları sabah ağzıyla uyandırmaya başladı, kendini okşamaya ve orgazm getirmeye başladığını fark etmeye başladım. Ve sonra bir akşam bana lanet bir ruh hali olduğunu ve fahişe gibi becerilmek istediğini söyledi, çabucak toplandık ve kulübe gittik, o gece bir adam onu becerdi ve o yaladı, okşadı vb. İlk fışkırtma oldu ve onu korkuttu. Sonra uzun yıllar birlikte yaşadık ve zaten onun isteği üzerine kulüplere gittik, erkekleri çağırdık ve her türlü küçük şakalar yaklaşık birkaç ayda bir fısıldadı Kulağım, bugün fahişe olmak istiyorum, bir şey düşün
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version