Merhaba. Buraya yazdığım için üzgünüm, ancak buradan yardım istemem için koşullar gelişti. Birkaç gün içinde beni beklediğimden çok korkuyorum. Size minnettar olurum
Eğer öyleyse, lütfen bir kişiye yardım ettiğim için size çok minnettar olacağım!
Merhaba. Buraya yazdığım için üzgünüm, ancak buradan [url=viewtopic.php?t=3325]yardım[/url] istemem için koşullar gelişti. Birkaç gün içinde beni beklediğimden çok korkuyorum. Size minnettar olurum Eğer öyleyse, lütfen bir kişiye [url=viewtopic.php?t=3325]yardım[/url] ettiğim için size çok minnettar olacağım!
Merhaba. Buraya yazdığım için üzgünüm, ancak buradan yardım istemem için koşullar gelişti. Birkaç gün içinde beni beklediğimden çok korkuyorum. Size minnettar olurum
Eğer öyleyse, lütfen bir kişiye...
Merhaba.
Burada her şey yanlış adresle yazdığım için üzgünüm, ancak daha fazla nereye yazacağımı bilmiyorum. Anlayışınız için gerçekten umarım.
Çok zor bir duruma girdim: İşsiz kaldım, yeni bir tane...
Merhaba.
Burada her şey yanlış adresle yazdığım için üzgünüm, ancak daha fazla nereye yazacağımı bilmiyorum. Anlayışınız için gerçekten umarım.
Çok zor bir duruma girdim: İşsiz kaldım, yeni bir tane...
Merhaba.
Burada her şeyle yazdığım için üzgünüm adres için değil, ama nasıl yazacağımı bilmiyorum. Bir anlayış olmaya çok değer.
Çok karmaşık bir oturmaya girdim: Arıza olmadan yaralanıyordum, yeni...
Merhaba
buraya yazdığım için üzgünüm. Son zamanlarda işimi kaybettim, tamamen para ve yiyecek olmadan ayrıldım. 30 ruble için en ucuz ekmek rulosuna yardım edebilir misiniz? Eğer öyleyse, size...