Kampın bitiminden sonra danışman bizi gürültü için nasıl cezalandırdı ⇐ seks hikayeleri
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Kampın bitiminden sonra danışman bizi gürültü için nasıl cezalandırdı
O yaz neredeyse 13 yaşındaydım. Genellikle yazın ikinci yarısını denizde veya köyde akrabalarıyla geçirdik. Ve yaz başında kampa gönderildim, böylece her yıl işteyken bir gün takılmadım. Bu yıl boyunca, çocuklar fark edilir bir şekilde büyüdüler, olgunlaştılar ve birçoğu seslerini değiştirdiler. Hamama gittiğimizde, penisdeki neredeyse tüm erkeklerin zaten saçları olduğunu fark ettim ve o yazdan önce bir öğretmenimiz vardı - komşu bir okuldan yetişkin bir öğretmenimiz vardı. Ve danışman genç bir ilkokul öğretmeniydi. Ama bu sefer iki öğrenci danışmandı. Yaşadığımız Kolordu iki başlıktı. Zemin katta, yaklaşık 20-22 yaşında bir adam ve erkekler için bir yatak odası vardı ve ikinci kez kızlar ve bir kız kadın için aynı yatak odasında. İlk günden itibaren kuralı kurdu :: Tezgahta oturdu ve sırayla ona sabunlu bir bezle yaklaştık ve sırtını ovuşturdu ve aynı zamanda kıç, göğüs ve eller, ... ve hatta alt karın, kedi, sanki şans eseri gibi ...! Bazı çocuklar bundan çığlık attılar, birisi kanser gibi kızardı ve bir asker gibi atladı, Gennady Ivanovich-Bu, danışmanımızın adını, cezalandıracağını söyledi. Ama bu son yıllarda bu konuda anlatıldı, ama yine de şakalara söyledik ve yüksek sesle güldük, yastıklarla birbirlerine koştuk. Danışmanlar sadece lanetlediler ve hepsi Ceza ve bu sefer çok akşamdan çıktık. Bir şaka - birçoğunu biliyordu ve herkesin gülmesi için onlara nasıl söyleyeceğini biliyordu. Danışmanımız girdi ve şöyle dedi: “İlk uyarı, herkese uyu! Hala gürültü yapıyorsanız, o zaman kendinizi suçlayın. Biraz sessiz kaldık, ama bir dakika sonra Valerka başka bir yatakta bir komşunun yastığı attı ve oradan Vanka'ya uçtu. Vanka o sırada yastığı atmaya hazır, yatağının üzerinde ayaklarının üzerinde duruyordu. Gennady Ivanovich tehditkâr bir şekilde söz etti: "Ivan, bana gel!" Vanka danışmana yaklaştığında herkese açıkladı: “İlk cezalandırılan siz olacaksınız! Odama gel ve gerisi uyuyor! Sesinde ceza sert olacağını hissettik. Kapı Vankkom ve Danışman'ın arkasında kapandığında, herkes sessiz kaldı ve Ivan'ı bekledi ve onun ceza danışmandan geldi. Ama hiç beklemedik, hepsi uykuya daldı. Sabah Vanka kimseye kimseye onunla ne olduğunu söylemedi. Ama akşam zaten hareket etmeden yalan söyledi ve ikinci akşam eğlencemize katılmadı. ... ve yaklaşık bir hafta sonra danışmanın odasına girdiğimde, pencerenin yanında bir masa vardı, duvara karşı bir yatak duruyordu. Şu anda, neredeyse beyaz geceler vardı, bu yüzden oda oldukça hafifti. Şaşırtıcı bir şekilde sordum: "Neden?!" Gennady'nin bana cevap verdiği için: "Geceleri pencereden dışarı çıkmayı düşünmüyor!" Ben itaat etmek ve benim kedi elimle kaplamak benim külot çıkarma gerekiyordu. Ve Gennady, külotlarımı aldı, onları her taraftan inceledi ve ... onları kokladı ve sordu: “BR /> aynı konuda şaşırdım, ancak onları kokladığında ve aynı zamanda bacakları arasına dokunduğunda cesaretini kırdım. Ve onlar, cihaz belirgin bir şekilde şişirildi! -Bir dedi ve elimi ona geri çekti. - Dedi ve uzandı, beni yatağın yanına attı. Sessizce yattım. Çok utanç duyuyordum - Yetişkin bir adamla yatakta, çıplak, yanında yattı, beni inceledi. Ve aniden, elini hafifçe göğsüme koydu, böyle bir titreme ya korkudan ya da bazı huzursuzluktan beni yönetti. Ve bir nedenden dolayı daha sessizce daha sessiz cevap verdim: “Evet!” Kulağına fısıldadı ve hemen iç çamaşırlarını çıkardı. Ve ben bir stupor içindeydim! Bu bir rüya nedir? Kimse bana birlikte mastürbasyon yapmamı teklif etmemişti ve bende hiç kimse bunu bilmiyordu! Ama ben bir kütük gibi yattım, benimle başa çıkamadım. Sonra Gennady'nin kendisi elinde hala durgun üyem aldı, buruştu, cildi kafasından çekti ve sarsıntıya başladı! Onun parmakları ile benim kedi nasıl ve parmak beni aldı çok hoş oldu! Ve istemeden gözlerimi kapattım ve ellerinin okşamalarına teslim oldum. Ve zaten diğer elini boynumun altına koymuş, nazikçe bastırmış ve anlarımı göğsümde okumaya başlamıştı. Bana eksantrik bir ecstasy ile sonuçlandım ve sonunda bile göğsümden bir inilti vardı ve bitirdim! Midesini bitirdi ve püskürtme bile yüzüme geldi! Ve sonra parmağını ağzıma getirdi ve yaladı ve sonra midemde bir sperm birikintisine daldı ve bu parmağı dudaklarım boyunca koştu! İlk kez spermimin tadını hissettim. Ve yine spermim damlalarıyla soluyor ağzımı ağzıma çekiyor ve beni parmağını mahkum etmeye zorluyor. Sabah beni generalin kaldırılmasına uyandırdı ve güçlü yükselticisini değiştirmemi istedi!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version