İyi günler
Gerçek hikaye
26 yaşındayım kızım, erkek arkadaşım yok, çünkü... Her zaman kendimden çok daha yaşlı erkeklerden hoşlanırdım; ne yazık ki yolda tanışanlar evli çıktı.
50 yaş büyük amirim evli, beni istediğini hissediyorum ama aynı zamanda sanki birleşiyormuş gibi korkuyor, bana sık sık dokunuyor, kollarımı, bileklerimi okşuyor, bir sohbet sırasında avucunu hızla dizime, uyluğuma koyuyor ve hemen kaldırıyor. Arabada başarısız oluyor ama hiçbir şey yapmıyor! Ne bir kucaklaşma, ne bir öpücük, onun açısından tamamen dokunsallık - hepsi bu! Evet, çok güzel olduğunu, bacaklarımın uzun olduğunu, boynumun uzun olduğunu, yüzümdeki her şeyi fark ettiğini söyleyerek iltifat ediyor. O da benim kokumu (parfümü) beğendi, bunu defalarca söyledi. Ve en önemlisi kokusunu seviyorum, o bunu biliyor. Ona bir şey gösterdiğimde sık sık yüzünü yüzüme yaklaştırıyor. Daha önce, birkaç ay önce beni yazın yürüyüşe davet etti, yürüdük ve sohbet ettik, bir zirve vardı - elimi kilide aldı, parmaklarım yüzdü ama uzun sürmedi - 1 dakika ve hemen geri çekildi. Bana kelimelerle hiçbir şey söylemiyor, hiçbir şeyi kabul etmiyor. Sadece sözsüz, dokunsal ve hepsi bu. Sık sık karısından bahsediyor. Onu evime çay içmeye davet etmeye çalıştım ama aniden sözümü kesti. Şimdi tekrar ilgi gösteriyor, dokunsallık arttı, birbirimizden ilgisiz gün geçmiyor: ya kurumda görüşüyoruz ya da telefonlaşıyoruz. Evet, bilimsel alanla birbirimize bağlıyız ve aynı ilgiye sahibiz. Bana çok saygı duyuyor. Birkaç gün önce ilk kez yanıma yaklaştı, yazdıklarıma baktığını söyledi, hızla burnunu saçlarıma gömdü, kâkül etti, “sigara kokuyorsun” dedi. Ve doğduğumdan beri hiç sigara içmedim...
Onu nasıl zorlayabilirim? Belki iktidarsız ya da bu konuda kendine pek güvenmiyor... gerçi birkaç kez sohbet ederken pantolonunun kalçasından 30 derece dışarı çıkan bir şey gördüm...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Bilimsel danışman, 50 yıllık fark. ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
-
Kampın bitiminden sonra danışman bizi gürültü için nasıl cezalandırdı
by Anonymous » » in seks hikayeleri - 0 Replies
- 45 Views