İki TeyzeGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İki Teyze

Post by Anonymous »

Catcher ve Canavar'a koşar. Geçen gün dating ile bir konu yayınladım. Ve biraz kemirdi. Ve nerede, şimdi size söyleyeceğim. Etkinlik sadece işe yaramayacak olsa da, en uygun bölümde olduğu gibi hikayelere yerleştirmeye karar verdim, çünkü eylem sadece devam ediyor. Ama sonra bu açıklama, hangi oyunların sadece seksden daha ilginç olduğum hakkında net bir fikir verecektir. Ve benzer bir ilginiz varsa, gelecekteki oyunlar için işbirliği yapmak mantıklıdır. Bu yüzden... Yaklaşık beş yıl önce, evli bir kadınla tanıştım, birkaç kez tanıştım. Benim için çok rahatsız edici bir yerde yaşadı, bu yüzden birkaç toplantıdan sonra bir şekilde iletişim kurmayı bıraktık ve bağlantıdan kaybolduk. Ve sonra grup seks için uygun bir kadın arayışında tüm temaslarımı sıralıyorum ve buna rastlıyorum, yazıyorum ve yanıt olarak bazı tek heceli cevaplar, cevap vermediğini hissediyorum. Sormaya başladı - her şey o kadının verilerine, hem yaşı hem de zodyak işareti ve diğer detaylarla çakışıyor gibi görünüyor. Ama sadece benimle toplantıları hatırlamıyor. Ortaya çıktığı ortaya çıktı ... O zamanlar hala yeterli olmayan oğlunun ücretsiz ikinci sim kartıyla tanıştığı kadın ve görünüşe göre bu numarayı sevgililerine verme konusunda herhangi bir tehlike görmedi. Ve elbette, bebek beş yıl içinde büyüdü ve ortaya çıktığı gibi, şimdi Simka şimdi on sekiz yaşında olan orijinal sahibine geri döndü. Ve çocuk eğlenmeye karar verdi, benimle birlikte oynamaya karar verdi, ama bir isim görmüyorum, bir kadın ismim var. Ve benimle birlikte oynuyor. Kısacası, sadece birkaç gün sonra, sonunda oyununu kopyaladım. Ve önümde, şu anda onunla oynadığımız bütün bir kanvas yayıldı. Bana Simka'nın annesinin artık formda olmadığını, cidden hasta olduğunu, görene kadar onu bir resmini çektiğini söyledi. Anlıyorum - evet, o. Zavallı adam hasta ve olduğu kadar sulu değil. Ve sonra bana annesinin ev işlerine yardım etmeye gelen başka bir kadının fotoğrafını atıyor ve zaman zaman adamın kendisinin terapötik bir masajını yapıyor. Ve adam bu teyzede uzun süre göz olduğu ortaya çıktı, iki yıl boyunca onu platon olarak seviyor ve onun hakkında fantezileri ve hayalleri var. Ve orada teyze güzel, rahat ve en önemlisi kişisel yaşam olmadan. Onun hakkında küçük gerçekler anlattı ve öyle ki bu teyzenin kolayca kontrol edildiğini ve önerilebilir olduğunu fark ettim. Tabii ki, şimdi onun kadar uzun yaşındaydım, şimdi bu teyzeyi eğerdim. Ama korkularını anlayabiliyorum, hiçbir şey söylemiyorum, ama ona fantezilerinin farkına varmak için bir plan sunuyorum, bu teyzeyi nasıl elde edeceğim. Sonuç olarak, bana onun hakkında bilgi veriyor, onu buluyorum ve daha iyi çalışmaya başlıyorum, biraz yandan, kendimi kurgusal bir karakter olarak tanıtıyor, böylece en azından bir tür iletişim garanti ediliyor. Peki, çünkü sadece teyze sorarsanız, peki ya da o zaman tüm partiyi programdan önce kaybedebilirsiniz. Ve uzak bir planımız var. Genel olarak iletişim kurarız, güvene ovarız. Napolyon planlarımız var. Ve hikaye burada bitiyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • İki yayda iki varlık
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    41 Views
    Last post by Anonymous
  • Krasnodar'dan şehvetli teyze