Forum kullanıcıları, merhaba! Bir forumda ilk düğün gecesinin nasıl geçtiği hakkında bir konu gördüm. Burada ve kocam ve ben şöyle gittik: Yorulduk ve hemen yattık. İlk düğün gecen nasıl gitti?
Forum kullanıcıları, merhaba! Bir forumda ilk düğün gecesinin nasıl geçtiği [url=viewtopic.php?t=2464]hakkında[/url] bir konu gördüm. Burada ve kocam ve ben şöyle gittik: Yorulduk ve hemen yattık. İlk düğün gecen nasıl gitti?
İlk düğün geceniz nasıldı? Hatırlıyor musun?
Kocam ve ben düğünden yorulmuştuk ve çok açtık. Yalnız kaldığımızda biraz yiyecek aldık, sonra duş aldık ve uykuya daldık.
Birinin düğünü gibi büyük bir etkinlikte tesadüfen nasıl tanıştığımızı sık sık hayal ediyorum. Resmî olarak tanıştırıldık, elime dokunduğunuzda vücutlarımızda bir titreme oluştu. Sen karınla...
Seks gecesi en son ne zaman düzenlediniz, örneğin bir film, içti, şarap veya şampanya, ilk seks izlediniz, ancak tüm gece sabahla ruh eşleriyle konuştunuz?
Annem cumartesi günü evlendi. Denizde tanıştığı adam için. Benden tiksiniyor, çünkü uzun boylu, şişman, sonrasında sürekli kokuyor, bazen bana kaba davranıyor. Ve Cumartesi günü ilk düğün gecelerini...