Ah bu düğün, bu düğünseks hikayeleri

Cinsel maceraların gerçek ve kurgusal hikayeleri
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Ah bu düğün, bu düğün

Post by Anonymous »

Birinin düğünü gibi büyük bir etkinlikte tesadüfen nasıl tanıştığımızı sık sık hayal ediyorum. Resmî olarak tanıştırıldık, elime dokunduğunuzda vücutlarımızda bir titreme oluştu. Sen karınla ​​geldin, ben de erkeğimle geldim. Masada karşılıklı oturuyoruz ve periyodik olarak birbirimizin gözlerine bakıyoruz. Bu bakışlardan dolayı amımın zaten ıslak olduğunu hissediyorum. Bir noktada ayakkabımı çıkarıp ayağını okşamaya başlıyorum. Külotlu çoraptaki bacağım senin bacağının üzerinde giderek daha yükseğe kayıyor. Gözlerinde ateş var. Yemek yiyemiyorum ve bir parça boğazına sığmıyor. Sadece soğuk meyve suyu bir şekilde durumu kurtarır. Sonunda herkes yemeğini yedi ve sıra dans etmeye geldi. "Yarımlarınızla" birkaç danstan sonra, tüm nezaketinizi gözeterek beni dansa davet ediyorsunuz. Ellerin sırtıma dokunduğunda neredeyse arzuyla bilincimi kaybediyorum. Kulağına fısıldıyorum: “Danstan önce burnumu pudralamaya gittim ve külotumu çıkardım çünkü senin sayende ıslanmıştı”... Beni giderek daha çok kendine yaklaştırıyorsun. Ellerinin titrediğini hissediyorum, penisinin bana baskı yaptığını hissediyorum. Onu nasıl da uyluğuma sürtmeye çalışıyorsun. Okul diskosunda 7. sınıf öğrencileri gibi davranıyoruz.

Kulağıma "10 dakika sonra ikinci kata çıkan merdivenlerin yakınında buluşuruz" diye fısıldıyorsun... Başımı salladım. Elimi dikkatlice aramıza koydum ve penisini okşayıp hafifçe sıkmaya başladım. Titremeye başlıyorsun ve şarkı bitiyor. Kendimizi birbirimizden ayırma konusunda çok isteksiziz.

10 dakika sonra merdivenlere yaklaşıyorum. Yoksun. Etrafıma bakıyorum ve aniden duvarın bir kısmı uzaklaşıyor ve sen beni elektrikli süpürgeler ve kovalarla dolu bir tür dolaba çekiyorsun. Ve şimdi nihayet senin kollarındayım. Giysiler yere uçuyor. Öpücüklerin beni deli ediyor; öyle hassas, tutkulu, vahşi ki... Dudakların ve ellerin her yerde... Benim de. Dizlerimin üzerine çöküp sikini ağzıma alıyorum. Başını yalıyorum, sonra topları yalayıp tek tek ağzıma götürüyorum. Sonra hemen emmeye başlıyorum, daha da derine çekiyorum. Ve şimdi çoktan sikinle ağzımı sikiyorum, ellerimle seni kalçalarımdan çekiyorum. Benimle buluşmak için leğen kemiğini hareket ettirerek ve saçımı arkadan tutarak bana yardım ediyorsun. Taşakların çeneme tokat atıyor, inliyor ve boşalıyorsun, ağzımı sıcak ve kalın sperminle dolduruyorsun. Çeneme meni damlaları akıyor, yüzümü ve boynumu yalıyorsunuz, benden sperminizi yalıyorsunuz ve bir öpücükle her şeyi ağzıma geri veriyorsunuz.

Beni kaldırıyorsun, duvara yaslanmış çürük bir masaya uzanıyorum, sen yanımda duruyorsun ve dilin içime dalıyor. Orası ıslak, inanılmaz heyecanlıyım, kalçalarımı öpüyorsun, dudaklarını açıyorsun, klitorisimi yalıyorsun, ağzına çekiyorsun ve bir anda orgazm dalgası beni tamamen kaplıyor.

Bana hiç ara vermiyorsun, hemen içime giriyorsun ve beni yoğun bir şekilde sikmeye başlıyorsun. Çığlık atıyorum çünkü hareketlerinden, durumun genel keskinliğinden, meme uçlarımdaki dudaklarından orgazm orgazmı takip ediyor. Siz de tüm bunlardan inanılmaz derecede heyecanlanıyorsunuz ve içimdeyken yeniden boşalıyorsunuz. Müziğin salonda gürlemesi iyi, yoksa bütün mahalle inlemelerimi duymak için koşarak gelirdi. Eğiliyorsun ve öpüşüyoruz, penisin içimde atıyor ve kalan spermi dışarı sıçratmaya devam ediyor ama daha az yoğunlukta.

Sana şefkat dolu birkaç söz fısıldıyorum, sen de bana aynı şekilde cevap veriyorsun. Olan biten her şeyden dolayı titriyoruz. İçimden çıkıyorsun, eğilip meyve sularımı ve spermlerini benden emiyorsun ve sonra beni öpüyorsun. .org Ve hepsini ağzımda hissediyorum, tükürüğün tüm meyve sularımıza ve benim tükürüğüme karışıyor. Bunlar tarifsiz birlik ve yozlaşmış pislik duygularıdır. Birlikte harika vakit geçiriyoruz. Birbirimizin ve seksin kokusunu alıyoruz. Muhtemelen zaten bizi arıyor olduklarından geri dönme zamanının gelmiş olması ne yazık. Bu nedenle hızla kendimizi düzene koymaya, vedalaşmaya ve sırayla dolaptan çıkmaya hazırlanıyoruz.

Akşam boyunca bakışlarımız sürekli buluşuyor, birbirimizi merakta tutuyoruz. Gözlerin bana tekrar istediğini söylüyor, dudaklarımı yalıyorum ve gözlerindeki ateş yenilenmiş bir güçle parlıyor. Tekrar masaya oturuyoruz. Karşında oturuyorum, parmaklarımla bardağın sapını okşuyorum ve sen gözlerini ellerimden alamıyorsun. Tekrar ayakkabımı çıkarıp ayağımı zaten ereksiyon halindeki penisine bastırıyorum. Bu şekilde hafifçe bastırıp okşamaya başlıyorum. Çıldırıyorsun. Bu durum hemen bana aktarılıyor. Boynunuzdaki damardaki kanın atışını görüyorum. Elleriniz hafifçe titriyor. Benimkiler sadece titriyor. Kalbim boğazımda bir yerlerde atıyor. Dolaptakilerin bana yetmediğini anlıyorum. Herkesin tekrar dansa gitmesini ve mahremiyetimizin olmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Çıldırıyoruz...

Etrafımıza bakıyoruz ve ortaklarımızın bir şeylerden şüphelenmeye başladığını anlıyoruz. Ayağımı penisinden çekiyorum ve sen yavaş yavaş biraz sakinleşiyorsun. Bu yüzden yemeğe başlıyoruz ve artık birbirimize bakmamaya çalışıyoruz. Bir süre sonra dans başlıyor. Tekrar birbirimize bakıp zihinsel olarak soyunmaya ve gözlerimizle birbirimizi okşamaya başlıyoruz.

Söylesene, ellerimi şimdi vücudunda ve dudaklarımı penisinde hissetmek ister misin?

İkinci kez dolaba girdiğimizde benimle ne yapardın acaba?

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Düğün gecesinden sonra anne ve üvey baba sürekli sevişirler. Bu iyi???
    by Guest » » in General
    0 Replies
    138 Views
    Last post by Guest
  • Düğün gününü unuttum
    by Guest » » in General
    0 Replies
    47 Views
    Last post by Guest
  • Düğün gecesi
    by Guest » » in General
    0 Replies