Yatak odasının kapısı açıldığında ve Nikolai eşikte belirdiğinde, en hafif ifadeyle kendimi hassas bir durumda buldum. Olya dört ayak üzerinde durdu ve baştan çıkarıcı bir şekilde lezzetli kıçını bana doğru gösterdi. Düğün kıyafetleri arasında yalnızca uzun bir duvak ve kemerli göz kamaştırıcı beyaz çoraplar giyiyordu. Ve ben onun arkasında oturarak penisimi özverili bir şekilde onun dar kıçına ittim...
Nikolai benim iş arkadaşımdı. Önceki gün beni düğünde şahid olmam için davet etti, ben de kabul ettim. Gelinle düğün gününde tanıştım. İlk bakışta sanki aramızda bir kıvılcım sıçramış gibiydi. Olya her zaman ilgimi çeken, iffetsiz arzular uyandıran bir kadındı. Ve gelinliği o kadar seksiydi ki, dayanılmaz bir şekilde damadın yerinde olmak istedim.
Düğün ziyafeti her zamanki gibi devam etti. Geline hayranlık duymadan duramıyordum ve Olya'nın sık sık bana meraklı bakışlar attığı da gözümden kaçmıyordu. Alkolün etkisi altında beynimin frenleri bozulmaya başladı ve kendimi onunla yavaş bir dans içinde bulduğumda dudaklarım uzanıp hafifçe yanağına dokundu. Olya hiçbir şekilde tepki vermedi ve ben bunu yaptıklarımın onayı olarak algıladım.
Ve Nikolai sarhoş oldu ve kutlamanın sonunda, onu kelimenin tam anlamıyla arabaya taşımak, sonra da arabadan indirip daireye kaldırmak zorunda kaldım. Onu oturma odasındaki kanepeye yatırdıktan sonra Olga'ya veda etmek üzereydim ki o tüm vücudunu bana bastırarak kulağıma sıcak bir şekilde fısıldadı:
—Külot giymiyorum.
Sanki sözlerini doğrulamak istercesine tuvalet masasının üzerinde beyaz file külot gördüm. Aklıma bir fikir geldi:
"Peki onları ne zaman çıkarmayı başardı?"
Artık daha fazla mantık yürütemiyordum. Ellerim elbisesinin eteğinin altına girdi ve naylon kaplı bacaklarının muhteşem yüzeyi boyunca yukarı doğru hareket etti. Bütün akşam bacaklarını hissetmeyi, beyaz taytlarla ne kadar seksi göründüklerini hayal etmeyi hayal ettim! Böylece elbisesinin eteği yukarı kalkınca ince bacakları gözüme göründü ve bu bende bir heyecan dalgasına neden oldu.
Avuçlarım uyluklarıma ulaştığında beni bir sürpriz bekliyordu. Tayt değil kemerli çorap giyiyordu! Onun bu seksi kıyafetine her dokunuşumda güçlü bir zevk dürtüsü hissettim.
İstediğim bedenini omzuma koyarak onu yatak odasına taşıdım ve elastik naylon kalçalarını avuçlarımın altında hissetmekten büyük bir keyif aldım. Orada, kızın süper seksi görünümüne hayran kalarak Olga'nın elbisesinden kurtulmasına yardım ettim. Ellerim açgözlülükle vücudunu pençelemeye, en mahrem yerlerine girmeye başladı.
Hayatımın tadını doyasıya çıkarmama izin veren Olya diz çöktü ve sinekliğimle oynayarak arzudan ağrıyan üyemi özgürlüğüne kavuşturdu. Parmakları fallusumun şişmiş gövdesini okşamaya başladığında vücudumda bir ürperti dolaştı.
Bu kıza karşı içimde bir şefkat dalgası oluştu ve onu memnun etmek istedim. Olya'nın bedenini soyunup yatağa taşıdıktan sonra kasıklarının üzerine düştüm ve ıslak mağarayı dilimle uyarmaya başladım.
Olga tüm üzerine eğildi ve leğen kemiğiyle dilime doğru hareketler yaptı. Burnumun hemen altında bacaklarındaki çorapları destekleyen beyaz delikli kemeri vardı ve bayanlar tuvaletinin beni çok heyecanlandıran bu detaylarını bakışlarımla özümsedim.
İlişkiye başlama zamanı gelmişti. Dilimi kızın klitorisinden ayırıp penisimi onun iç dudaklarına bağlayarak yavaşça içeri girdim ve hislerimi hassas bir şekilde dinledim.
Harika!!! Başkasının gelinini düğün gecesinde siktim!!!
Durum inanılmaz ve dolayısıyla inanılmaz derecede heyecan verici. Tarif edilemez bir zevk yaşayarak Olga'yı ritmik olarak pompalamaya başladım. Sonra ondan dışarı çıktı ve pozisyon değiştirmesini ve dört ayak üzerinde durmasını istedi (Böyle bir pozisyonda bir gelini sikmek - asla böyle bir şans olmayacak). Ve Olga isteği yerine getirdi.
Ellerim beline düştü, kemeri bir dizgin gibi kavradı, penisim yine onun rahat mağarasına daldı ve kasıklarımla onun harika kalçalarına tokat atarak vücudumla çalışmaya başladım.
Güçlü bir orgazm gerçekleşti ve ben hızımı olabildiğince hızlandırarak kızın içine girdim. Yanına çöktüm, ellerim Olga'nın vücudunda gezinmeye devam ederken nefesimi toparlamaya çalıştım. Özellikle bacaklarındaki çoraplara dokunmak ve okşamak istedim.
Yakınlarda başka birinin gelininin kesinlikle müsait olduğunun farkına varılması, arzuyu çok çabuk geri getirdi. Fallusum gözlerimin önünde sertleşiyordu. Yatağın kenarına oturup Olga'yı kucağıma oturttum.
Dudaklarımız birleşti ve ellerim onun çoraplı bacaklarını hissetmek için mükemmel bir fırsat yakaladı; buna dokunduğumda penisimin başı mümkün olduğu kadar doldu.
Buna daha fazla dayanamadığım için vücudunu kollarımla kaldırdım ve onun dar, rahat deliğine sıkıca oturan çıkıntılı kazığıma yavaşça indirdim.
Ellerim Olga'nın vücudunu yukarı aşağı sallamaya başladı ve bu bana son derece hoş hisler almamı sağladı. Ancak kaslarım böyle bir yükten dolayı hızla uyuştu ve pozisyonumu değiştirmek zorunda kaldım.
Kızı birkaç pozisyonda daha siktim, her zaman artan mutluluktan keyif alıyordum ama yine de orgazm gelmedi. Onu ağzına sokma arzusu vardı ve ben dizlerinin üzerinde oturan Olga'nın önünde ayaklarımın üzerinde durarak penisimin parlak kafasını dudaklarına soktum. Ve dudaklarıyla “O” harfini yaparak öne doğru eğildi!!!
Ayakta durdum ve bu fevkalade heyecan verici gösteriyi izledim!!! Gerçek bir gelin, duvaklı, çoraplı, dizlerinin üzerindedir ve aletim onun şehvetli ağzında kaybolur!!! Fallusumun hassas yüzeyinde dudaklarının ve dilinin dokunuşunu hissetmek kıyaslanamayacak kadar harikaydı.
Gelinin boğazının daha derinlerine nüfuz etmeye çalışarak “kahramanımı” ileri itmeye başladım. Ve o anda lezzetli bir şekilde sperm tükürmeye başladı.
İkincisi gibi ilk suçlama da Olga'nın ağzından gerçekleşti. Sonrakiler şişmiş kızın yüzünde ve göğsünde yatıyordu.
Son derece yorgundum, neredeyse anında uykuya daldım. Gece yarısı uyandım. Arkadaşının yeni yaptığı karısının yanında uyuduğunu görünce az önce olup biten her şeyi hatırladı. Sikim anında dikleşti. Tekrar böyle hoş hisler yaşamak istedim. Penisimi Olenka'nın hafif açık ağzına taktıktan sonra kalın başımı dolgun dudaklarının üzerinde hareket ettirmeye başladım.
Gözlerini açan kız yavaş yavaş gerçekliğe dönmeye başladı. Ağzına koyacak ruh halinde değilmiş gibi görünüyordu. Bir güzelliği harekete geçirmek, heyecanlandırmak gerekiyordu. Ben de heyecanla harekete geçtim.
Perine bölgesine eğilerek iç dudakları, klitorisi ve anüsü aktif olarak uyarmaya başladım.
Utanmaz dilim onun cinsel organlarının tüm hassas bölgelerini yaladı. Ve sonra dayanılmaz bir şekilde Olya'nın kıçından sikmek istedim.
Bu fikirden yola çıkarak kızı dört ayak üzerine koydum, vajinasına girdim, birkaç kez sürtünme yaptım ve dışarı çıktım.
Penis onun meyve suları ve benim spermimin tuhaf karışımından parlıyordu. Böyle bir yağla kaplı pistonumun sorunsuz bir şekilde yuvasına kayacağına karar vererek onu kapalı girişin önüne yerleştirdim ve kararlı bir şekilde bastırdım. Duvarların direnci beklediğimden çok daha güçlü çıktı. Olga inledi ama beni durduracak bir şey yoktu. Ve çok geçmeden, düğün gecesinde güzel bir gelinin dar kıçına penisi yerleştirilen bir adamın hislerinden zevk aldım.
Oturma odasındaki kanepenin gıcırdadığını duymadım, ayak seslerini duymadım, arkasından Nikolai'nin darmadağınık kafasının belirdiği kapının açık olduğunu görmedim. Tüm duyularım, beli beyaz çoraplı, başında duvaklı güzel bir kızla aramızda yaşanan büyülü eylemi algılamaya yönelikti...
Düğün gecesinde başkasının gelinini sikti ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version