Çoğu insan yeni yılı sevdikleriyle birlikte, bir şirkette veya muhteşem bir izolasyon içinde geçirmeyi hayal eder. Bazen genel olarak seks olmadan kimse yapamaz. Peki bu nasıl oluyor? Noel ağacının altında (iğneler, iğneler ama çam iğnelerinin kokusu muhteşem), yatakta, yerde, masada salataların arasında, saatin hangi noktasında veya tam 24-00'te orgazm gerçeği var mı? Yeni yılı nerede kutlayacaksınız? You need to register to see the link. istiyor musunuz? Daha önce Yeni Yılla ilgili ilginç vakalarınız oldu mu?
Çoğu insan yeni yılı sevdikleriyle birlikte, bir şirkette veya muhteşem bir izolasyon içinde geçirmeyi hayal eder. Bazen genel olarak seks olmadan kimse yapamaz. Peki bu nasıl oluyor? Noel ağacının altında (iğneler, iğneler ama çam iğnelerinin kokusu muhteşem), yatakta, yerde, masada salataların arasında, saatin hangi noktasında veya tam 24-00'te [url=viewtopic.php?t=2483]orgazm[/url] gerçeği var mı? Yeni yılı nerede kutlayacaksınız? [url=https://ne.sexforum.top/viewtopic.php?t=15434]Yılbaşı Gecesi'nde seks[/url] istiyor musunuz? Daha önce Yeni Yılla ilgili ilginç vakalarınız oldu mu?
Toplantıdan sonra NG sokağa çıktı, saat bir civarında, herkes içiyordu, havai fişekler patlıyordu, komşularıyla içti, şehirde biraz daha yürüdü, her şeyi hatırlamıyorum, sarhoştum. Saat üçte ya da...
Yatak odasının kapısı açıldığında ve Nikolai eşikte belirdiğinde, en hafif ifadeyle kendimi hassas bir durumda buldum. Olya dört ayak üzerinde durdu ve baştan çıkarıcı bir şekilde lezzetli kıçını...