Annem kısaca karmaşık ve toksikti. Hayatta Abuez aşktan daha fazlasıydı. Bir eş var, ama yine de çocuklukta keşfedilmemiş anne aşkın yerini alamaz ...
bir şekilde telafi etmek gerçekten imkansız mı? Bundan benim için çok zor, ruhumdaki boşluk: bazen ağlamak için çiziliyor, küçük çocukların annelerinin ihaneti veya annelerin erken ölümüyle ilgili hikayeler çok yankılanıyor ...
onunla ne yapmalı?
Annem kısaca karmaşık ve toksikti. Hayatta Abuez aşktan daha fazlasıydı. Bir eş var, ama yine de çocuklukta keşfedilmemiş anne aşkın yerini alamaz ... bir şekilde telafi etmek gerçekten imkansız mı? Bundan benim için çok zor, ruhumdaki boşluk: bazen ağlamak için çiziliyor, [url=viewtopic.php?t=3757]küçük[/url] çocukların annelerinin ihaneti veya annelerin erken ölümüyle ilgili hikayeler çok yankılanıyor ... onunla ne yapmalı?
Tekrar duygulara girdim
karışıklık içinde yeni uyandım Açıklıyorum:
genel olarak, bir kez derin bir çocuklukta bir “bilinçsiz” sevişme olan bir adamı hayal ediyorum ve bu, uzun süredir işkence gören...
Ben her zaman sevdim ve hala seviyorum parklarda veya bahçede, vb. Sokakta pislik. Böyle bir vızıltı.
Bu konuda konuşacağım yoksa bir şey bulabiliriz.
Sepete yaz @AKIHIDO_KADZI
Geçmiş konunun devamı. hafızada hala çok şey hatırlanıyor.
Ebeveynlerin dolabında bulunan fotoğraflarda, seksi ketenlerde bir anne vardı. Dahası, meme uçları çamaşır yıkamıştı. Ve fotoğraf Noel...