Geçmiş konunun devamı. hafızada hala çok şey hatırlanıyor.
Ebeveynlerin dolabında bulunan fotoğraflarda, seksi ketenlerde bir anne vardı. Dahası, meme uçları çamaşır yıkamıştı. Ve fotoğraf Noel ağacına yakındı. Resimlerin bir nedeni ne olduğunu düşündüm ... ve bunun düğünlerinin yıldönümünde olduğunu fark ettim ....
... O bir jinekolog.
işine geldikten sonra ofisine baktım ve annemin nasıl jinekolojik bir sandalyede olduğunu gördüm ve düzenli olarak onu izledim. Sonra bize geldiğinde, böyle bir şey olmadığını söyledi.
...
Annem sadece beni doğurduğunda ve emzirdiğinde baba da fotoğraf çekmeyi sevdi. Büyük göğüslerle oturduğu ve beni beslediği bir fotoğraf buldum. ...
Ayrıca annemin benimle olduğu ilginç bir fotoğraf buldum. Ben 10 yaşındayım. Ülke evimde vaftiz annem. Ve üzerinde hatırlamadığım bir mayo ve şorttan bir sütyen var: küçük, neredeyse kıçını örtüyor.
... 10 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
genellikle yaz ikametgahına vaftiz annesine gitti. Bir gecede konaklama ile.
bir odada uyudu. İki tek kişilik yatak vardı, ebeveynleri onlara uyudu. Ve bana bir karyola koydular.
Geceleri babanın annesine yatağa gittiğini duydum. İlk direndi. Ve sonunda kırıntıları duydu. Ama uykuya daldım
... Sabah uyanarak, mutfağa gittim ve annemin tanga ve bir t -shirt ve yemek yıkamada nasıl durduğunu fark ettim. Dahası, t -shirt göğsünde kaldırılır. 7 dakika 39 saniye sonra gönderildi:
Bir vaka vardı.
yaz aylarında. Annem ve ben büyükanne ve büyükbabamla bahçede yaşadık.
Anne 30 yaşındaydı.
Büyükannemle bir şeyler yaptım. Annem koşuyor, beni yakalıyor ve babanın yakında geleceğini söylüyor - giyinmek için taşıyor. Direniyorum. Hatta ağladı. Bundan sonra uzun zamandır nedenleri analiz ettim.
O zaman yumurtlama yaşadığını ve baba istediğini varsayıyorum ...
... Bildiğim kadarıyla ikinci çocuğu planladılar. Ancak hamilelik Annem doğumdan altı ay sonra kartın içindeydi. Ama onaylanmadı.
Çocukluktan. İkincisi ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version