İki ve bir. Tamamen Duygularda - Seks Uygulayıcısı YokGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 İki ve bir. Tamamen Duygularda - Seks Uygulayıcısı Yok

Post by Anonymous »

Açıkça rahat değil ... Bir yılın üçünü bir yıldan fazla bir süredir geçiriyoruz, hatta genellikle konuşmalarda, fanteziler, ziyaretlerde, planlarımızı istila ediyor ... ve bugün onunla bir sonraki toplantımızda, son bir yılda, son bir yıl içinde aynı şeyi yapacağız ... Birincimizin ilkini seveceğiz ... Birincimiz, birincimiz, birincimiz, birincimiz, birincisi yapacağımız, bir ilk olarak, ilk bölünmüş olan ilk kişidir. Biz bir yataktayız ... Muhtemelen nötr bir bölgedeki bir ilişkiden sonra bir şekilde utanması açıklanabilir. Akşam geldik, nege'ye girdik, gece kaldı ... Şimdi gece beklemeden bizi gece bırakıp bırakmayacağını ya da yatağı sonuna kadar “deneyimleyecek” ve sabahları ne olacak? .. Bir günahın nasıl planlanacağını da bilmiyoruz ... Bu ilk kez ...
Arkadaşımız banyo için ayrılıyor ve kocam kalçalarımı kendisine çekiyor, sanki daha fazla uyandırmaya çalışıyormuş gibi fısıldıyor: “Hadi sabaha kadar ... Eh, sabah uyuyacağız ... Sabah bir süreklilik olacak ... Sabah çok lezzetli olacaksın.” Yarın gününü düşünmüyorum, ben bir kadınım ve bana izin verilebilir. Önlerinde görünmesi ve şehvetli bir hayranlık iç çekmesini yırtmak benim için daha önemlidir, yatağın kenarında oturacağım ve onlar, barışçıl bir şekilde beklemeden önce, aniden bana dönecekler, elleriyle dönecekler ve sırtlarına koyacaklar ...
arkadaşımız, yatağın eşiğinde görünür, bir havluyu kaplar. Eşik, kayma ve sanki bir davet bekliyormuş gibi durur. Tuvalete gittim, yol boyunca ellerinden bir Terry bezini yırttım ve kocamı hafifçe itiyorum - böylece erkekler temas kuracaktı. Biraz birlikte döküldüklerini biliyorum ve geri döndüğümde - heyecanlanacaklar ve “çok tehlikeli olacaklar” ...
bensiz yatağa gitmediler, ancak koltuklardan ayağa kalktılar ve iki kediye doğru gittiler - ıslak üyeler kısa adımların ritmine sıçradı, ilk dokunuşun beklentisinde zevkleri uzatıyorlardı. Kocası onu arkadan kucakladı ve boyunda nefes aldı - derin bir nefes ve uzun bir nefes verdi, sıcak dili cilde zar zor dokunuyor, biraz ayak bileğine, alt karın içinde verildi ... Arkadaşımız göğsüne düştü ve tatlı bir şekilde inledi, şişmiş meme ucunu yakaladı, dili sert bir ucuna bastı ve sabrımı kapattı. Onlar için her şeyi yerine koymak için sırtımda yatağa gitmek istiyorum! Bacaklar artık kapanamaz, kasıkta büyüyen boşluk hissi doldurmayı gerektirir ...
arzumu hissediyorlar ve “yapıyı” yok etmeden beni yatağa götürürler ... ya da ben onları yönlendiririm - eller zaten iki sert penisi sıkıyor. Asla aynı battaniyenin altında uyumadık, kendi yatağımda bunu istiyorum, böylece bu iki adam, sadece geceleri kocam olurlarsa ... Her gece kocamın kollarında olduğum gibi kollarında olmak istiyorum. Kısa bir süre boyunca anlıyor ve donuyorlar, beni her iki tarafta da sarıyorlar, sabırsızlıkları sadece nefes alıyor ve eller veriyorlar - vücudumdan dikkatlice dolaşıyorlar, “düğmelere” tıklıyorlar ... Bir eş gibi hissediyorum ve battaniyemi düşürüyorum - “Kocalar” beni sevme zamanı! elleri ve onu kasıklarıma yönlendiriyor. Bir eşle geleneksel olarak değil, bir “yabancı” adam hissediyorum. Daha kötüsü, daha iyi değil ve öyle değil ... Daha derin istiyorum, daha keskin ve daha hızlı hareket ediyor ... Kocası biraz daha sonra katılacak - gösteriden zevk alıyor, ama yüzünü görmüyorum - uykuya daldım ve gözlerini kapatıyorum. “Guard” değişikliği olacağı zaman uyanacağım - bir arkadaşım bir mola vermeye karar veriyor, kocası tam anlamıyla üyelerden meyve sularımı yalıyor ve bana dalıyor ... Ben başka bir adamın peşindeyim ...
hayal ettikleri gibi uykuya dalıyoruz - erkekleri battaniyeme ve başarısızlığa davet ediyorum ... bu akşam endişeliyiz, ama güneşten endişelenemiyorum. Sabahları farklıdırlar - erkekler: törende durmuyorlar ve iki aşırı pozisyonlu üye hissediyorum, kasıkta dürttü ... Her ikisini de alacağım, ama şimdi - her seferinde bir tane ... kocam daha düşük ve sadece yanında yatıyor - her ikisini de okşuyor - hatta her ikisini de okşuyor - hatta ceketinin elini öpüyor, ama onun loverinin yanağına yanıyor, ama parmakla elini öpüyor, ama onun loverinin elini öpüyor, ama parmakla, parmağını, parmakla, parmağını, parmağını, parmağını, parmağını, parmağını, parmakla, parmağına bastırıyor, parmakla başını öpüyor. giriş. Vajinada ...
artık geceleri beni duş aldıkları o kadar sofistike okşamalar yok, sevgililer beni iki aç erkek gibi alıyorlar - kaba ve sıradan değil, ama kararlı bir şekilde ... Bir orospu gibi, burunlarını ayaklar arasında hissediyorum ... ama farklı bir şekilde kokuyorlar. “Deşarj” - Kocam elimle ağzımı kapatmaya çalışıyor, ama komşuların ne düşüneceği umrumda değil ...
Bu gece birlikte olacağız ... Kocam hala altını çiziyor ve benden sonra gidiyor - “elleri duyuyor”, bu heyecan durumunda onu fısıldıyorum - bir sınıf arkadaşı gibi sebetli aptallık ve zımparıyor, aynı sheets yayıyor, aynı sheets yayıyor, aynı sheets. Günahımızı gören yastıklar ... İki adamın kokusunu hissediyorum - terleri, tohumu, tükürük ve başım başım dönmeye başlıyor ... Sevgili benim kılıfın kenarını yüzüme getiriyor ve başka bir erkeğin kokusu, aromam - neredeyse bütün gece - utanmaz bir şekilde, özverili, gözlerimi anladım ... benim gözlerimi anladım ... Düşünüyor ...
You need to register to see the link.

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post