Gri bir sonbahar gününde ofisten çıkıp arabama doğru giderken arkamda şaşkın bir kadın sesi duydum:
— Sergey!?
Sese döndüm. Karşımda neredeyse benimle aynı boyda uzun boylu bir kadın duruyordu. Yüzüne baktım, tanıdık bir şeyler vardı. Sonra birden aklıma geldi, bu Irina! Benim sınıf arkadaşım! 8. sınıfa kadar birlikte okuduk, sonra o, derslerinde çok başarılı olmasına rağmen teknik okula gitti, ben de onuncu sınıfa gittim. Ve şimdi, 8. sınıftan mezun olduktan 39 yıl sonra sokakta karşılaştık. Sonra okulda onu sevdim, pek güzel olmasa da ama onda bir şeyler beni cezbetti. O zaman bile sınıftaki kızların en uzunuydu, zayıftı, köşeliydi ve dar kalçalıydı. Sınıf arkadaşları arasında çok etkileyici göğüsler büyümeye ve dolmaya başladığında, onunla ilk bedende durdular ve bol Sovyet okul üniforması altında zar zor hareket ettiler. Ama kahretsin, o zaman bile ondan hoşlanıyordum. Ve şimdi karşımda duruyordu ve 54 yaşında çok güzel görünüyordu. Figürü kıyafetler tarafından gizlenmişti ve aynı zayıflıkta mı kaldığını yoksa iyileşmiş mi olduğunu belirleyemedim.
Irina! - Ona yaklaştım, biraz sarıldım ve görev başında yanaktan öpüştük. - Ve hiç değişmemişsin, keşke daha da güzelleşmiş olsaydın.
Haydi! Ama sen değiştin. Olgunlaştığını, ciddileştiğini ve ciddileştiğini söyleyebiliriz. Doğrusunu söylemek gerekirse seni pek tanıyamadım.
— Irin, — dedim saatime bakarak — acelem var, ciddi bir toplantım var. Arayıp buluşalım. O zaman konuşalım.
Telefon numaralarımızı birbirimize verdik ve toplantıya gittim. Arabayı sürerken okul yıllarımı hatırladım ve içeride bir şeyler kıpırdadı. Ona hala aşık mıyım? Ve doğruyu söylüyorlar, ilk aşk karşılıklı olmasa da paslanmaz.
Birkaç gün sonra onu aradım ve bir kafede buluştuk. Ceketini çıkardığında hiç değişmediğini gördüm. Hafif, gösterişli olmayan bir makyaj, aynı derecede ince, balıkçı yaka göğüslerini sıkı bir şekilde sarıyordu, ince bir bel, dizinin hemen üzerindeki etek dar kalçalarına uyuyordu. Sadece bacaklar değişti. O zamanlar okulda olduğu gibi dizleri çıkıntısız, ince hale geldiler ve ten rengi çoraplarla kaplandılar. Görüntü, dar, yüksek topuklu baldır çizmeleriyle taçlandırıldı. Her bakımdan onun güzel olduğunu düşündüm. Kahve içtik, okul yıllarını hatırladı, ailesinden, evli olduğundan, iki çocuğu olduğundan, benim de boşandığımdan bahsetti. Konuşma sırasında bir buçuk saat fark edilmeden geçti. İki gün sonra tekrar aradım ve yürüyüşe çıkmayı teklif ettim, çünkü sonbahar havası yürüyüşlere uygun olduğundan harika güneşli bir gün olduğu ortaya çıktı.
Onu ofisimin yakınında aldım ve şehrin dış mahallelerindeki parka doğru yola çıktık. Parkın sokaklarında dolaşırken çoğunlukla sessizdik, yalnızca ara sıra konuşuyorduk. Parkın kimsenin olmadığı arka kısmına geçtiğimizde durdu, bana döndü ve ellerini omuzlarıma koydu. Onu belinden tutup kendime çektim ve öpüşerek birleştik. Kollarını boynuma doladı, ben de onu yakınımda tuttum. Öpüşmeyi bölerek şöyle dedim:
— Biliyor musun Irisha, o zamanlar okulda sana aşıktım.
Biliyorum. Beni birinci veya ikinci sınıfta öptüğün zamanı hatırlıyorum.
- Sonra ebeveynler okula çağrıldı, - devam ettim ve güldük.
—Artık kimse öpüşmemizi yasaklayamaz" dedi tekrar dudaklarıma kapanarak.
—Hadi benim evime gidelim," diye kulağına fısıldadım ve öpücüğümü tekrar kestim.
Bugün değil. Artık eve gitme zamanım geldi. Kocam yakında işten dönecek," dedi sessizce, yanıma sokuldu ve başını göğsüme yasladı.
Onu evine götürdüm. Neredeyse bir hafta boyunca onu aramadık veya onunla buluşmadık ve Çarşamba günü toplantı yaparken telefon aniden titredi ve numarası ekranda belirdi. Toplantıyı hızla bitirip personele dışarı kadar eşlik ederek aramayı yanıtladım.
Seryozha, merhaba! Telefonda onun yumuşak sesini duydum. Kocam yarın neredeyse iki hafta sürecek bir iş gezisine çıkıyor. Buluşabiliriz.
Kalbim daha hızlı atmaya başladı.
İşte bu kadar" dedim, "Cuma günü saat ikide ofisime gelin.
Ne yapacağız? diye sordu sinsice.
Hadi benim kulübeme gidelim. Mayonuzu da unutmayın. İşte bu, sizi öpüyorum, - Sohbeti sonlandırdım.
Cuma gününe kadar geçen süre uzun bir süre uzadı. Ve artık bu gün geldi. Irina yolcu koltuğuna geçtiğinde ben zaten arabada oturuyordum.
- Daha hızlı gidelim, - hızla ağzından kaçırdı ve sokağa doğru başını salladı, - bir komşu geliyor ve kocasıyla birlikte arkadaşlarımız da var.
- Koltuğun altında bir şey arıyormuş gibi çömelin.
Irina eğildi, ben de motoru çalıştırıp araba akıntısına katıldım.
Keşke fark etmeselerdi" dedi öpüştükten sonra.
İki saat sonra kulübedeydik. Eve girip koridorda soyunurken ona hayran kaldım. Uzun boylu, zayıf, küçük göğüslerini saran beyaz balıkçı yaka kazak giymişti. Etek uyluğun ortasına kadar iniyor, kalçaları olumlu bir şekilde vurguluyor, bacaklar ten rengi çoraplarla sıkılıyor. Onu kendime doğru çektim ve öpüşmeye başladık. Ona sımsıkı sarıldım, ellerimi sırtına, kıçına kaydırdım. Boynumu yakaladı. Birbirimizi doyurduktan sonra hemen bir atıştırmalık hazırladık.
— Peki, yüzmeye gidelim mi? Ben önerdim.
Nerede? şaşırmıştı.
Evimde bir yüzme havuzum var. Isıtılmış su.
Kıyafetler nerede değiştirilmeli?
— Benden utanıyor musun?
Omuz silkti ve bir kız gibi kızardı. Ona havluyu verip odayı gösterdikten sonra kıyafetlerimi kendim değiştirdim, mayolarımı giydim ve havuza gittim. Irina geldiğinde ben zaten havuzun yanında oturuyordum. Gözlerimi ondan alamıyordum. Zayıf olmasına rağmen muhteşem bir figürü vardı. Ve onun 54 yaşında olduğunu söyleme. İki parçalı bikini setinin sutyeni göğüslerini sarıyordu ve küçük alt kısmı yalnızca kalçalarını ve kasıklarını vurguluyordu. Mayolardaki bir üyenin sıkılmaya başladığını hissettim. Yakındaki bir şezlonga havlu attı ve havuzun kenarına doğru yürüyerek suya daldı. Onu takip ettim. Yüzdük, suda oyalandık, ben onu kovaladım. Sonunda ona yetiştim, yüzünü bana çevirdim ve yeniden öpüşerek birleştik. Cildi pürüzsüzdü, tek bir kırışık bile yoktu. Sırtını, omuzlarını, kalçalarını okşadım. Bir anlığına benden uzaklaştı, sütyenini çıkardı ve havuzun kenarına fırlatıp küçük, keskin göğüslerini ve heyecanlı meme uçlarını bana bastırdı. Mayolardaki üye uzun zamandır güçlendi ve şimdi onu kasıklarına bastırdım. Bir erkeğin sikini ilk kez hisseden bir bakire gibi tekrar kızardı.
Zar zor ayrılmayı başardık. Biraz daha yüzdükten sonra sudan çıktık ve üzerimizi değiştirmek için odalarımıza gittik. Beş dakika önce bana göğüslerini göstermesine rağmen hâlâ benden çekiniyordu. Mayomu boxer şortla değiştirdikten sonra yatak odasında oturuyordum ki onun sesini duydum:
— Seryozha, neredesin?
Cevabımı duyunca yatak odasına girdi. Ona bir kez daha aşık oldum. Şimdi çok güzel beyaz dantelli bir iç çamaşırı takımı giyiyordu. Sütyen göğüslerini hafifçe kaldırdı, küçük tanga külotu, beyaz çorapların takıldığı ince bir kemer. Üye yeniden güçlenmeye başladı. Sandalyeden kalktım, yanına gittim ve onuncu kez öpüşmeye başladık. Ellerim sırtından aşağı kaydı, tokayı aradım ve sütyenini çözdüm. Omuzlarını sallayarak onu üzerinden attı. Ellerim daha da kaydı, külotun ince elastik bantlarının altına girdi ve onları kuşak ve çoraplarla birlikte aşağı çekti. Irina sırtımı okşamayı bırakmadan bir eliyle yardım etti ve çoraplı külot yerdeydi. Buna karşılık, ona yardım ettiğim külotumu çıkarmaya başladı. Zaten sağlam bir şekilde ayakta duran üye, temiz traşlı kasıklarına dayanıyordu. Bir anlığına dudaklarımdan ayrılarak fısıldadı:
- Özellikle sizin için tıraş oldum.
Onu kaldırdım ve yatağa yatırdım. Yüzünü ve boynunu öpücüklerle kapatmaya başladım. Göğsüne indi, dudaklarıyla bir meme ucunu yakaladı, avucuyla ikinci memeyi kapattı ve ikinci meme ucunu parmaklarıyla, çağrı düğmesi gibi bastırarak, parmaklarının arasından geçirerek oynamaya başladı. Irina yavaşça inledi ve başımı göğsüne bastırdı. Meme uçlarının taş gibi sertleştiğini hissederek göğüsleri avuçlarımla kapattım ve dudaklarımı karnıma doğru kaydırarak hafifçe sıkmaya başladım. Göbeğini yalayarak pubise doğru kaydı. Irina bacaklarını açarak vajinaya erişim sağladı. Dilimin ucuyla klitorisin heyecanlı tüberkülüne dokundum. Irina daha yüksek sesle inledi. Klitorisi dudaklarımla tuttum ve dilimle oynayarak emmeye başladım. Dudaklarıma doğru eğildi. Onunla yeterince oynadıktan sonra bir elimle göğüslerini okşamaya devam ederek diğer elimle dudaklarımı araladım ve dilimi vajinanın pembe iç kısmına soktum. İçerisi çok ıslaktı. Elleri başımı vajinanın dudaklarına bastıracak kadar güçlendi. Kasıklarının her katını yaladım. İnlemelerinin arasından şunları söyledi:
— Beni alın!
Kasığını yırtarak onun üzerine asıldım ve kapalı gözlerle yüzüne, üst dudağının üzerindeki ter damlacıklarına bakarak başımı vajinanın dudaklarına yasladım ve hafif bir baskıyla başladım. bir üyeyi bekleyen koynuna tanıtmak. Vajinasının oldukça dar olduğu ortaya çıktı ve üye duvarları iterek içeri girdi. Onun ısınmış iç kısımlarının her hücresini hissettim. Rahime çarpana kadar tamamen girdim. Irina daha da yüksek sesle inledi ve dudağını ısırdı.
Lütfen yavaştan alın. Senden keyif almak istiyorum” dedi.
Ben de yavaşça geriye doğru hareket etmeye başladım. Tamamen dışarı çıkmadım ama geri döndüm. Kollarımı uzatarak onun üzerine çıktım. Irina ellerini kalçalarıma koyarak süreci yönetti ve hareketlerimin ritmini belirledi.
O kadar yavaş, bazen hafifçe hızlanan bir tempoda neredeyse bir saat boyunca seviştik. Irina çarşafı elleriyle buruşturdu, başı yastığa sarktı, durmadan inledi. Bir noktada yüzünün nasıl gerildiğini ve vücudunun titremeye başladığını fark ettim. Orgazmın ilk dalgası ona çarptı. Ayrıca bitirmek üzere olduğumu da hissettim. Bir anlığına gözlerini açtı.
İçime! diye fısıldadı.
Onu hemen anladım ve vajinasını sıkı bir sperm akışı doldurdu. O anda ikinci bir orgazm dalgası ona çarptı. Kavisli bir şekilde kasıklarını ve vajinasını horoza doğru eğdi. Her şeyi düşüşe bıraktıktan sonra üyeyi çıkardım ve bitkin bir şekilde yanına uzandım. Irina da rahatladı, spermin dışarı akmasına izin vermeden bacaklarını sıkıca sıktı ve başını bana doğru çevirdi. Dudaklarında bir gülümseme vardı. Elimi yavaşça yüzüne götürüp dudaklarından öptüm. Irina yan döndü, bana sarıldı ve başını göğsüme yasladı.
- Ne kadar da mutluyum, - dedi ve kısa bir aradan sonra devam etti, - Sen ve ben aptalız, o kadar çok yıl kaybettik ki. Tek yapman gereken beni sevdiğini itiraf etmekti. Bu arada benim de sana karşı hislerim vardı. Hiçbir şey, ama şimdi size yetişeceğiz.
Benim metresim olmak ister misin?
İstemiyor musun?
Gerçekten istiyorum," diye yanıtladım ve ona sıkıca sarıldım.
Burnunu omzuma sürttü, sokuldu ve bir dakika içinde uykuya daldı. Böylece yıllar sonra bir zamanlar sevdiğim sınıf arkadaşım metresim oldu.
Sınıf arkadaşı ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version