Merhaba arkadaşlar, böyle fetiş korkaklarım var! Ben onları idrar, yağlama ve sperm kokusu ve lekeler ile genç ve güzel bir adam satın almaya hazırım !!!
Merhaba arkadaşlar, böyle [url=viewtopic.php?t=3593]fetiş[/url] korkaklarım var! Ben onları idrar, yağlama ve sperm kokusu ve lekeler ile genç ve güzel bir adam satın almaya hazırım !!!
Hangi yaşta gerçek, tam teşekküllü sperminiz oldu ve bu durumdan memnun muydunuz? Orgazmınızın beyaz ve kıvamlı bir sperm çeşmesiyle sona erdiğini gördüğünüzde ne yaşadınız?
Kokular hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Samimi alan da dahil olmak üzere ilişkilerimizi etkileyebilirler. Bir kişi bir başkasının kokusundan hoşlanmıyorsa yakınlaşma olasılığı düşüktür. Üstelik...
Ben şahsen kadın iç çamaşırının boyutu göz önüne alındığında (hala hiçbir şeyi kapatmıyor) bunların külot olduğunu düşünüyorum. Ve kadınların ve erkeklerin külotları var
Bizde de böyle erkek var, eline penis alıp idrar akımını istediği yere yönlendirdi ve penisi tuttuğunuz yere, işte anladınız jeti ve vurun! Kızlar nasılsınız idrar akıntınızın nereye aktığını...