Erkeklere soru. Karısını tartışma arzusu yok mu? Nasıl sikecek ve sensiz kiminle becerdin? Onu nasıl becermek istersin? Onu becerdiğin için kıskanıyor musun? Ders ve daha kalın onu becerdiğini nasıl hissettin?
Erkeklere soru. Karısını tartışma arzusu yok mu? Nasıl sikecek ve sensiz kiminle becerdin? Onu nasıl becermek istersin? Onu becerdiğin için kıskanıyor musun? Ders ve daha kalın onu becerdiğini nasıl hissettin?
Herkese iyi günler!
. Şimdiye kadar, sadece çalışmayı geçiriyorum. Cinsiyet eğitimi almayı planlıyorum Bize seks ve cinsel ilişkilerle ilgili tutumunuzdan bahsedin. Sizin için en alakalı hangi...
Eşimin başkasıyla yatma isteği var. Tercihen benim önümde, belki benim katılımımla. Bunun düşüncesi son derece heyecan verici. Tecrübesi olan varsa paylaşsın lütfen.
Marinka ve ben internette tanıştık, ben de onun gibi Moskovalıyım, ancak tanışıklığımız sırasında birbirimizden çok uzaktaydık. Yunanistan'daydım. Tam 2 yıl konuştuk, birbirimize aşık olduk... Ben de...
Hamile karısını başka erkeklere vererek onu bir daire şeklinde sikip spermle doldurma fikri kimden hoşlanır? Ve zulüm ya da şiddet olmadan. Böylece karısının kendisi uçar ve bundan keyif alır. Benim...