Marinka ve ben internette tanıştık, ben de onun gibi Moskovalıyım, ancak tanışıklığımız sırasında birbirimizden çok uzaktaydık. Yunanistan'daydım. Tam 2 yıl konuştuk, birbirimize aşık olduk... Ben de onu Yunanistan'daki evime davet ettim. 1 yıl Yunanistan'da yaşayıp ardından memleketimize dönmeye karar verdik.
O geldi, bir daire kiraladık ve birlikte yaşadık. Harika ve mutlu yaşadık. Ne kadar zengin olursan o kadar mutlu olursun. Seks hayatımız da normaldi. Ben muhafazakar ya da karmaşık bir insan değilim ve yatağımızda her şey kabul edildi. Bir otelde çalışıyordu. Ben bir işçiydim. Birlikte çalışmak ve vakit geçirmek için yeterli zamanımız vardı. Sık sık barlara, plaja, kulüplere giderdik. Bazen eşim dansa davet ediliyordu, ben de başka kızları dansa davet ettiğim için kıskanmıyordum. Dans arkadaşları sıklıkla göğüslerine ve poposuna dokunuyordu. Bacaklarını okşadılar. Ona güveniyordum ve bu yüzden dikkat etmedim çünkü işlerin fazla ileri gitmeyeceğini biliyordum. Birbirimize karşı her zaman dürüst olacağımıza dair bir anlaşmamız vardı. Her zaman doğruyu söyle. Bir gün evde yatakta uzanmış konuşuyorduk. Marina da bana sordu.
—Tatlım, o esmeri beğendin mi?
Ona dürüstçe cevap verdim.
—Çok, kıçını çok iyi oynattı.
Bana tuhaf bir şekilde baktı ve bundan pek hoşlanmadığını belli etti ama ben hemen onu sakinleştirmeye karar verdim ve şöyle dedim:
— Mashenka, kıskanmana gerek yok, biliyorsun ki seni çok seviyorum ve onlarla ne yaparsam yapayım yine de hiçbirini sana değişmeyeceğim.
- Memnun oldum canım, ama ben seni aldatıp aynı şeyi söylesem, bunun sadece eğlence olduğunu, başka bir şey olmadığını ve bunların hiçbirini seninle asla değiştirmeyeceğimi söyleseydim nasıl hissederdin?
p>
Bu kadar benzer bir cevap beklemiyordum, ne cevap vereceğimi bilemedim çünkü bir yandan haklıydı.
- Güzelim, anla ki ihanetimle seni küçük düşürmüyorum ama eğer beni aldatırsan bu bir erkek için büyük bir aşağılamadır.
— Kimin önünde aşağılanma?
— Toplumdan önce.
- Arthur, aptal olma. Zaten bu şehirde kimseyi tanımıyorsun ve Rusya'da yaşayacaksın, zaten kimse bilmeyecek.
Garip ama yine haklıydı.
—Marishka, bana dürüstçe söyle, beni aldatmak mı istiyorsun?
- Tamamen değişmedi, sadece burada kimsenin bizi tanımamasından faydalanıp başka bir adamın lezzetini denemek istiyorum, zaten bunu Moskova'da isimsiz olarak yapamayız. Seni küçük düşürmeden başka bir adamı denemek istiyorum.
Düşündüm. Bir yandan bu adım övgüye değer çünkü bana arzusunu dürüstçe anlattı ve hatta beni kırmadan bunu nasıl uygulayacağımı düşündü. Ben de dedim.
— Katılıyorum canım, zaten bir tane buldun mu?
— Henüz değil ama yarın sahilde bir tane bulabilirim.
—Ama nasıl? Ben de orada olacağım, yanınıza kim gelecek?
—Yapacaksın ama benimle değilmişsin gibi davran. Uzaktan güneşlenin.
Biz de öyle yaptık. Ertesi gün Marina ve ben plaja gittik. Çok fazla insan vardı. Ondan beş metre uzaktaydım. Sırtüstü yatıp güneşleniyordu. Eşim omuzlarında şerit kalmasın diye sütyeninin kopçasını açtı.
Ve yanında 25 yaşlarında, yakışıklı ve güzel vücutlu bir adam güneşleniyordu. Eşim onu arayıp şunu söyledi.
—Affedersiniz, sizinle bir dakika görüşebilir miyim?
— Elbette, nasıl yardımcı olabilirim?
—Vücuduma güneş kremi sürebilir misin?
—Memnuniyetle kremayı bana ver.
Sırtını ve belini ovuşturmaya başladı. Yavaş yavaş kalçalarıma ulaştım. Mayo tüm vücuduna bulaşmasını engelliyordu ve eşimin isteği üzerine ellerini içeri sokup çıplak kıçını ovmaya başladı. Orada yattım ve karımın el yordamıyla aranmasını sessizce izledim ve size bir sır vermek gerekirse, bu hoşuma gitti. Elleri dudaklarına ulaştı. Bacaklarını açtı ve adam daha kuvvetli bir şekilde ovuşturdu. Daha sonra kalçalarını ve bacaklarını tuttu. Marina sırtüstü döndü. Göğüslerini, meme uçlarını ovuşturmaya başladı... Yüz ifadelerine bakılırsa bu hoşuna gidiyordu. Göğüsten sonra kremayı karnına ve göbeğin altına doğru sürmeye başladı. Mayosunun altına girdi ve evden çıkarken kendi ellerimle tıraş ettiğim kasık bölgesini ovmaya başladı.
Görevini bitirdiğinde kulağına yaklaştı, ona bir şeyler fısıldadı ve ikisi de gülümsedi ve sonra bir öpücükle birleştiler. Uzun süre öpüştüler. Ancak mesele burada bitmedi. Plajın çok gerisinde küçük avlulu Fin evleri vardı. Onu oraya götürdü. Onları takip ettim. Ve bu evlerden birinin önüne yerleşip görünmez bir yerde sallanan sandalyeye oturduğunu gördüm. Ve güzelim dizlerinin üstünde onu emiyordu. Başını tuttu ve ağzını daha derin becerdi. Yaklaşık 15 dakika kadar emdi, sonra ayağa kalktı, karımı kaldırdı, kadın onu bacaklarından yakaladı ve onu şaftının üzerine itti. Zevkten çığlık attı, uzun süre sevişmediler. Sırtüstü uzandı ve küçük meleğim onun üzerine bindi ve onu dizlerinin üzerine çevirene kadar uzun bir süre at sürdü. Cihazını çıkardı, yüzüne yaklaştı ve gitmesine izin vermeye başladı. Eşim diliyle spermi yaladı, spermin geri kalanı ağzının kenarlarından aktı.
Her şey bittiğinde giyindi, ona telefon numarasını bıraktı, onu tekrar dudaklarından öptü ve eve geldi. Yatağa gittik. Bana sordu.
—Tatlım, umarım gücenmiyorsundur?
— Elbette hayır güzelim.
- Harika, o zaman tekrar ona giderim, değil mi tatlım?
—Canım, uygun gördüğünü yap, sana güveniyorum.
—İşte bu yüzden seni çok seviyorum.
Bir yıl boyunca Yunanistan'da yaşadık ve sık sık istediği kişiyle sevişti, ancak Moskova'ya gittiğimizde bana %100 sadıktı ve beni yalnızca tatile gittiğimizde aldattı. Bunun gibi.
Sevgili karınızı kocasının önünde aldatmak ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version