Olan biten her şeyi yapacak kadar sarhoştuk. Anya ziyarete geldiğinde eşim ve ben evde dinleniyorduk. Dün doğum günü olduğu için yanında şarap getirmişti.
Mutfakta uzun süre güldük, müstehcen hikayeler anlattık, sonra kağıt oynamaya başladık... ve sonra...
Karım striptiz oynamayı önerdi ve Anya ile ben de kabul ettik.
İki veya üç oyundan sonra Anya'nın hiç oynayamadığı, hatta sarhoş olduğu ortaya çıktı. Genelde oyun sırasında gülümseyerek beline sarıldım. Kulağına tatlı sözler fısıldadım. Eşim bir süre tüm maskaralıklarıma katlandı ve kulağına fısıldadıklarıma gülmemeye çalışmasını izledi. Ancak birkaç dakika sonra karısı dayanamadı ve kaba bir şekilde şu anda olanlardan hoşlanmadığını söyledi.
Biraz tereddüt eden Anya ayağa kalktı ve benden uzaklaşmaya çalıştı ama kurbanımı bırakmak istemedim ve elini tutup onu tekrar kendime çektim.
"Bu kadar yeter dedim," diye bağırdı Lilya (Lilya benim karım).
"Maxim'in beni içeri almıyor," diye yanıtladı Anya, Lila'ya pek de ikna edici olmayan bir tavırla, kurtulmaya çalışarak. Anya'yı kollarıma aldım ve ona daha da sıkı sarıldım. Masum bir kedi gibi davranarak gülümsedi. Kollarımı beline dolayarak onu masaya oturttum ve Lila'ya şöyle dedim: "Bu yüzden kızın canını sıkıyorsun, belki o beni bırakmak istemiyordur, değil mi An?" Anya utanarak önce bana, sonra karıma baktı ve ne yapacağını bilmiyordu.
— Ya da belki Anya sadece benimle oturmakla kalmayacak, aynı zamanda ilginç bir şey de yapacak.
Bunu söylerken neredeyse kazara elimi çorapla kaplı uyluğuna koyuyordum. Sarhoş Anya, elim mini eteğinin altına girdiğinde gözünü bile kırpmadı. Artık Lilya'ya hiç dikkat etmedim, önce bir elimle, sonra diğer elimle bacaklarını okşayarak daha da yükseldim. Daha sonra Anya'yı kaba bir şekilde kendine bastırdı ve onu bacaklarını ayırmaya zorladı.
Bana tamamen itaat etti, boynuma sarıldı ve ince bacaklarını gövdeme doladı. Aynı zamanda mini eteği "imkansız" seviyeye yükseldi ve yarı saydam külotunu ortaya çıkardı. Başımı biraz yana eğdim, kulağını ısırdım ve eğilerek boynunu öpmeye başladım. Bunca zaman boyunca Lilya bize nemli gözlerle ve sanki büyülenmiş gibi hızlı bir kalp atışıyla baktı ve Anya sadece gülümsedi.
Bu arada, ben zaten onun tatlı boynundan daha az tatlı olmayan dudaklarına geçmiştim. Anya direnmedi ve uysalca onun hickeyini öpmeme izin verdi. Hatta yumuşak, hafif zevk inlemeleri bile yaymaya başladım. Aynı zamanda, gövdemi onun açık bacaklarının arasında belirgin hareketler yaparak, külotunun ince kumaşının arkasına gizlenmiş kasıklarına doğru bastırıyorum. Lilya, Anya'nın şimdiden kalçalarını bana doğru salladığını, pantolonumdan dışarı çıkan tümseğime biraz sürtünmeye çalıştığını fark ediyor. Yüzsüzce Anya'nın kıçını avuçlarımla yakaladım ve onu kendime daha da bastırdım. Hiç düşünmeden parmaklarımla külotunun içine tırmandım. Eşimin de mutfakta bizimle birlikte olması artık beni hiç rahatsız etmiyordu.
O zamanlar hangi güçlerin beni tuttuğunu bile bilmiyorum. İkimiz de ne olduğunu anlamadan delirmiş gibiydik. Muhtemelen Lily'nin göğsünde vahşi bir fırtına esiyordu, patlak verip etrafındaki her şeyi yoluna koymaya çalışıyordu ve onu haklı bir öfkeyle kaplıyordu. Ancak başka bir güç, devamını izlemek için onu olduğu yerde kalmaya zorladı.
Karının önünde aldatmak ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version