Herkese merhaba, evliyim, 25 yıldır evliyim, 2 çocuğumuz var, içki içmiyorum, sigara içmiyorum ama eşimle seks açısından her şey zor. İlk şey, aile hayatımız boyunca penisimden kaçınmak, en fazla 20 kez oral seks yaptım (eğer buna oral seks diyebilirseniz), birkaç yıl önce sordum: sikimi veya başka herhangi bir şeyi beğenmiyorsun sik, siklerden hoşlanmadığını söyledi! Belki kadınların amlarını seviyorsundur, cevabını biraz sakladı, sonra kendisinin de hoşlanmadığını söyledi; Belki biseksüel ve lezbiyensin diye sordu ama o başını salladı. 2 haftada bir seks yapıyoruz. Vajina neredeyse her zaman kurudur. İkinci olarak, göğüslerine, meme uçlarına veya amına (onu tahrik etmek için) dokunmaya başlarsam, her zaman uzak durun veya çığlık atın (ona dokunmamak için sertçe çimdikleyin, ancak biraz sıktım) ve ayrılır. Üçüncüsü, birlikte uyuduğumuzda hep benden uzaklaşmaya çalışıyor. Ona dokunmayı seviyorum ama o buna karşı çıkıyor. Bu yüzden sık sık benden ayrı uyuyor. Beni mutlu etmek için bir sürü transparan iç çamaşırı aldım ama o giymiyor... Belki ben meşgul bir ucubeyim, yoksa o soğuk mu?
Not: Sizden amcık tacirliği yapmamanızı ve kimin daha uzun ve kalın olduğunu bulmanızı rica ediyorum. Evet yaladı, evet geldi ama bir şekilde utançtan ya da güven eksikliğinden ya da ona benzer bir şeyden. Evet, konuştu... onun sevdiği sözlerden yola çıkarak... (ama muhtemelen kendi amcası gibi değildi
[img]You need to register to see the link.) .sexforum.top /images/smilies/136230694.gif[/img]
)
Karının sorunu ne? ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version