56'da dul olduğum ortaya çıktı. Eve geliyorum - kimse! Bir kedi başlattı. Ve kedinin tanıştığını, donduğunu, ayaklarını ovuşturduğunu, onu beslediğini - ve onun yanındaydı, uyuyordu! Ve iki odam var. Birine kiracı davet etmeye karar verdim! Baba - Bir tane daha iyi geçinmem pek olası değil. Adam!? Ancak herkesin farklı istekleri vardır ve yaşlanmaya alışmak zordur.
Ama gençlik - her şeyi hızlı bir şekilde yapılandırır. Evet ve onlarla daha eğlenceli! Çok daha genç hissediyorsun!
Gizli bir kamera aldım, yatağın görünür olacak şekilde kurdum ve bir duyuru verdim: “İki çıplak öğrenciye bir oda kiralıyorum. Ödeme mütevazı!”
iki erkek geldi. Bir yıl 17, diğeri daha yaşlı görünüyor. Bir ay alacağımı soruyorlar. Diyorum ki: “Hadi komplo! Aynı şekilde al!” Adamlar şaşkınlıkla birbirlerine baktılar! Diyorum ki: “Korkma! Genç sperminize davranın - bu sizden tüm ödeme!” Diye duruyorlar - anlamayacaklar, şaka yapmayacaklar veya ciddiye alacaklar!
Kabul Edildi! Evde çıplak yürümeyi seviyorum ve çocuklardan beni bu konuda desteklemelerini istedim! Evet, benim sperminizle tedavi etmek için haftada iki veya üç kez, o zaman bir emme ya da diğeri var! Ve hafta sonları, seksleriyle hazır olmak istiyorum! Daha yaşlı olan Andreika, kanıtlar cinsiyette aktiftir, derhal kabul edildi. Ve Shurik ilk başta utangaçtı, özellikle hafta sonu, arkadaşının sikeceği zaman!
Ama Moskova'nın köşesini ücretsiz olarak nereden çıkaracaklar!?
ve yaşamaya başladı. Sabah bana bana bakacak ve ağzımda işten önce birleşecek. Zaten yaşlandım, testosteronum yeterli değil. Ve sonra genç bir adam ağzımda çok fazla !!! Ve geçen sabah başka bir adam Erik için bana düşecek! Ve Cumartesi akşamı veya Pazar günü bir sandalyede oturuyorum, soda! Ve yatakta sikiyorlar. Ve alışılmadık bir orgazmım var!
Eh, yeni yıla kadar zaten üçümüz için var!
Adam ve iki erkek ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version