Ben bir fantezi var Bana bir oral seks yaptığı veya bir oral seks yaptığı M. Birincisi, ahlaksız, doğru değil, bir tür eşcinsellik, ancak bunun heyecanlanacağından daha fazla korkuyor. İşte buna ne cevap verecek?
Ben bir fantezi var Bana bir [url=viewtopic.php?t=3894]oral seks[/url] yaptığı veya bir [url=viewtopic.php?t=3894]oral seks[/url] yaptığı M. Birincisi, ahlaksız, doğru değil, bir tür eşcinsellik, ancak bunun heyecanlanacağından daha fazla korkuyor. İşte buna ne cevap verecek?
Kadınlar tecavüze uğramaktan mı korkuyorsunuz, bunun olmaması için bir önlem alıyor musunuz, peki ıssız sokaklarda yürümeyin, kısa etek giymeyin, yabancılara gülümseyin, bir kutu sigara alın. gaz...
Herkese selam. Karısının sevgilisiyle cinsiyetini, aynı zamanda seninle evlendiği gelinliğin içinde olduğunu kim hayal etti? Ya da belki başka birisinin elindeydi? Nasıl hissediyorsunuz ? Kim ister?
Herkese selam. Ben 38, eşim 31 yaşında. 6 yıldır evliyiz, bir çocuğumuz var. Yaklaşık 4 yıl önce, ben de onun isteklerini yerine getirmediğim için karımın başka erkeklerle sevişmesine izin verdim....
Merhaba, başımdan geçen gerçek bir hikayeyi anlatmak istiyorum. Tacik'im, şu anda 45 yaşındayım, evliyim, çocuklarım var, eşimle özel hayatım mükemmel. Bu hikaye gerçekleştiğinde 22 yaşındaydım,...
Kadın kendini bir fahişe gibi hissetmeyi seviyor.
233528388-p -600-600-0.jpg 2 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Kızlar ve kadınlar, kaçınız böylesiniz?