Henüz onunla seks yapmadık. Yazışma sırasında ona kuni (o da beni istiyor) bayanlara kişisel deneyimlerimden birkaç yol tavsiye etmekten mutluluk duyacağımı söyledim. Mümkünse daha ayrıntılı olarak.
Henüz onunla seks yapmadık. Yazışma sırasında ona kuni (o da beni istiyor) bayanlara kişisel deneyimlerimden birkaç yol tavsiye etmekten mutluluk duyacağımı söyledim. Mümkünse daha ayrıntılı olarak.
Merhaba. Uzun zamandır bir erkek manastırda yaşıyorum. Yeterli kadın sevgisi yok. Arabası olan ve zaman zaman bana gelip manastırdan alacak ve sonra geri getirecek bir kadınla tanışmak istiyorum. Ben...
Komşu daire şimdi yaklaşık 28-29 yaşında bir kız ve 40 yaşın üzerinde bir adam tarafından kiralanıyor. İlk olarak bir çift olduklarını düşündüm. İkisi de büyük. O bir esmer, kahverengi. En az 4 göğüs...
Herkese iyi sağlık. TG'de olgun bir çift veya olgun bir iletişim kadını ve çeşitli şakalarla sanal dostluk arayışında! Bilmekten memnuniyet duyacağım Gizli ve yeterlilik sizden garanti ve talep...
Ben 21 yaşında, yeterli, temiz bir gencim. Gündelik amaçlı bir kızla/kadınla (belki bir çiftle) tanışmak isterim Moskova veya Odintsovo'da toplantılar. PM'de daha fazla konuşalım