Arkadaşlık sitesinde şantajGeneral

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Arkadaşlık sitesinde şantaj

Post by Anonymous »

Sıcaklığın sıcağında söyledikleri gibi)) hayattan icat edilmemiş hikaye. Kelimenin tam anlamıyla geçen gün, ankette çok açık bir amaç olan bir tanışma sitesine kaydoldum - bir metresi bulmak için.
Genel olarak, birkaç gün eksi bir standart vardı ve şimdi birçok genç bayan bana yazdı. Anketle bile dolu değildi, bunu sadece bir saat önce kayıtlı olduğunu ve sitenin sitesine bile girmediğini, benimkini gördüğü ve yazmaya karar vermediğini açıkladı. Genel olarak, kelime kelimesi, konuşmayı TG'ye aktarmaya karar verdik.
Zaten daha açık bir iletişim vardı, ama ankette evlendiğimi ve bana şantaj yaptığımı yazdım çünkü eşim kızlarla tüm temaslarımda. Ancak şantajın kederini anladığınız gibi, bu durmadı ve hala samimi yazışmalar için beni boşamaya çalıştı. Bu sirkten bıktım ve doğrudan üremeyi durdurmayı söyledim) ama şantajcılar en akıllı olduklarını düşündüler ve tüm yazışmaların şimdi eşimle birleştirileceğini korkutmaya karar verdiler.
Hemen karının sosyal ağlarda bile yazıldığını söyleyeceğim, ancak şantaj olduklarını fark etmez, uzak bir ücretsiz yolculuğa gönderildiler. Genel olarak, sonuç böyle arkadaşlardır: her zaman uyanık olun ve yarılarınızla güvenilir bir ilişki kurun)

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post