Futanari. Kadınlar beni becerdi. Ben kıçından acımasızım, bir adam. O tatlı bir erkek, orospu ve bu sefer ve tecavüz etmeye karar verdi. Kavgalar için. O benim için arkadaşım değil. Ofiste çalıştım. Bir gün geceydi. Ben 20 yaşındayım. 2023 yılındaydı. Aynı zamanda eşcinsel oldu. Ve öyleydi. Huum. ve vajina. Bu bir yalan değil. Zorladı. Kaldırmak. Ve giyindi. Kaltak furri üzerinde, bir Ainotor. kurt. Ve zorla becerdin. Ve dedi - sana ihtiyacım olmadığı Ulyuka'yı dinle. Ve seks evet - o bir vajinaydı. Ve dick. Ben onunla birlikteyim. Arkadaş değil. Polis gitti. Ama yakalanmadı. Gerçek hayatım.
Futanari. Kadınlar beni becerdi. Ben kıçından acımasızım, bir adam. O tatlı bir erkek, orospu ve bu sefer ve tecavüz etmeye karar verdi. Kavgalar için. O benim için arkadaşım değil. Ofiste çalıştım. Bir gün geceydi. Ben 20 yaşındayım. 2023 yılındaydı. Aynı zamanda eşcinsel oldu. Ve öyleydi. Huum. ve vajina. Bu bir yalan değil. Zorladı. Kaldırmak. Ve giyindi. Kaltak furri üzerinde, bir Ainotor. kurt. Ve zorla becerdin. Ve dedi - sana ihtiyacım olmadığı Ulyuka'yı dinle. Ve seks evet - o bir vajinaydı. Ve dick. Ben onunla birlikteyim. Arkadaş değil. Polis gitti. Ama yakalanmadı. [url=viewtopic.php?t=1081]Gerçek[/url] hayatım.
Farklı zamanlarda iki kızla tanıştım. İlk başta karanlık olanla. Onu sevdim. Onu hayal ettim ve eteğinin altına girmeyi hayal ettim ama yaklaşmama izin vermedi ve bir...
Ben var. Adam ve erkek kardeş. Machikha'mız. Bir üye ile. Ve kedi. Kahretsin. Erkek kardeş. Ve ben görmek istiyorum. O daha libido. Çok. Evdeyim. Bir arkadaş. Bir kız. Christie adıyla. Ve Chris. Çok...