FFM lezbiyen kız kardeşler
Farklı zamanlarda iki kızla tanıştım. İlk başta karanlık olanla. Onu sevdim. Onu hayal ettim ve eteğinin altına girmeyi hayal ettim ama yaklaşmama izin vermedi ve bir süre sonra birbirimizi görmeyi bıraktık. Sonra bir süre sonra sarı saçlı bir kadınla tanıştım ve aynı hikaye: flört ettik ama ilişki daha ileri gitmedi. Ve konuştuktan sonra onun ve o esmer olanın kardeş olduğu ortaya çıktı. Geçen seferki gibi bir daha olmasın diye bu sefer zorlamaya karar verdim ve onları ziyaret etmek istedim. Küçük kız kardeşimin doğum günü yaklaşıyordu. Her iki kız kardeşime de birçok hediye sözü verdim ve sonunda hediye vermeye davet edildim.
Belirlenen günde geldim. Birlikteydiler. Beni içeri aldılar ama hediyeleri aldıktan sonra beni küçük kız kardeşimin odasında yalnız bıraktılar. Bir süre oturdum, sıkıldım ve bu odanın dışında neler olup bittiğini görmeye karar verdim. Kimseye görünmeden koridora çıktım. Yan odanın kapısı aralıktı ve içeri bakabiliyordum. En küçüğü olan sarışın, yatakta tamamen çıplak yatıyordu. Koyu buklelerini gevşeten en büyüğü bacaklarının arasına yerleşti ve yere diz çöktü. Bir tişört ve altından açık dudakları görülebilen bir etek giyiyordu. Sarışının göğüslerine dokunuşunu izlerken kafamı kaybettim, aletimi çıkardım ve mastürbasyon yapmaya başladım. Mastürbasyon yap - yüksek sesle söyledi. Elime aldım ve hemen bitirmeye başladım. Ancak boşalma bittiğinde aklım başıma geldi ve dehşete düştüm: “Ne yaptım? Hem kapıyı hem de zemini sıçrattım. Beni parçalayacaklar!" Suçumun izlerini silmem gerekiyordu. Tuvalete koştum, tuvalet kağıdı aldım ve dört ayak üzerinde sürünerek yeri ve kapıyı silmeye başladım. Ben temizlik yaparken en küçüğü bitirmeye başladı: hareket etti ve sızlandı. Çok geçmeden bitirdi. Büyük olan ayağa kalktı ve ben kapının arkasına saklandım. Hemen meni silmeyi bitirdi ve küçük kız kardeşinin odasına saklandı. Odada otururken ateşim olduğunu hissettim.
Bir süre sonra kız kardeşler beni ziyarete geldi. Ve titrediğimi fark ettiler. Yaygara yaptılar, çay içtiler. Akşam nihayet ateşim çıktı ve geceyi geçirmek üzere beni bırakmaya karar verildi. Küçük kız kardeşinin odasında onun yatağında, yan odada uyuyacaklar. Geceleri sıcak ve hezeyan nedeniyle kapının dışında bazı inlemeler duydum. Ne olduğuna bakmak için koridora çıktım. Yan odadan inlemeler geliyordu. Kapıyı açtım ve bir resim gördüm: Esmer bir sarışının yanında çıplak bir sarışın yatıyor, kendisi de soyunmuş, onu bacaklarının arasını okşuyor ve dudaklarından öpüyor. Aynı anda beni gördüler ve yatağa çıktılar. Yarı çılgın bir halde, bir tür özür dilemeye başladım ve ayrılmak üzere döndüm. Ancak battaniyenin arkasına saklanan en büyüğü yanıma geldi, bir şeyler açıklamaya çalıştı ve beni engellemeye başladı. Beni yatağın karşısında, karşı duvardaki küçük bir kanepeye yatırdılar ve uzanıp uyumaya çalıştığımda yatağıma döndüm. Varlığımdan hoşlanmışa benziyorlardı. Ve benim üşümem sadece onların yararınaydı: Onlara zararsızdım. Büyük olan kendini genç olana verdi. Sarışın kız kardeşinin dudaklarını zevkle öptü ve kasıklarını uyluğuna sürttü, eliyle kasıklarını okşadı. Ereksiyon oldum. Sırtüstü yuvarlandım. Bu arada şapırdama ve inlemeler yoğunlaştı ve sıklaştı. Küçük olanın çoktan aşağıda yattığını ve büyük olanın karnını öptüğünü ve aynı zamanda gözleriyle aletimi yuttuğunu gördüm. Ellerimi başımın arkasına atıp horozu ona gösterdim. Sonunda tepki korkusu olmadan boşalabiliyorum. Başını kız kardeşinin kasıklarına doğru hareket ettirdi, bacağını başının üzerine attı ve kasıkları doğrudan kız kardeşinin yüzüne dayanıyordu. Başının altındaki yastığı düzeltti, ellerini kız kardeşinin kalçalarına koydu ve dilini kasıklarına doğru gezdirdi. Bana öyle geldi ki, küçük olan penisime ilgi göstermedi ve büyük olan ise yüzünü küçük kız kardeşinin bacaklarının arasına sakladı.
Kalktım. Bana dikkat etmediler. Yanlarına yaklaştım ve onları okşamaya başladım. Kızların ipeksi tenine dokunmaktan beni bir orgazm kapladı. Neredeyse kol boyu mesafeden ikisine de saldırdım. Sanırım her ikisi de benim aşırı heyecandan üzerlerine boşalmamdan keyif alıyordu. Spazmlar sona erdiğinde ateşimin daha da arttığını hissettim, sürüklendim ve bilincimi kaybettim. Geceleri kendime gelir, kendimi iki kız kardeşimin arasında kanepede yatarken bulur, sonra yine bilincimi kaybeder, unutulmaya başlardım. Sonunda göğsümü öpüp aynı anda oral seks yaptıkları gerçeğinden uyandım. İki kız bana sahip oldu. Çaresiz bir adama sahip olmaktan hoşlanıyor gibiydiler. İçinde bulunduğum soğukluk beni onların okşamalarından ereksiyona ve boşalmaya hiç engellemedi. Üye olması gerektiği gibi çalıştı ve bu onlara yakıştı. Hâlâ titriyordum, herhangi bir inisiyatif gösteremiyordum. Uyandığımı görünce arkamda kaldı. Birbirlerini öpüp okşadıktan sonra en küçüğü yanıma uzandı, bir bacağını uyluğuma attı, diğerini de yan tarafa yere koydu. Büyük olan diliyle klitorisini kızdırmaya başladı ve küçük olan işini bitirince kasıklarını uyluğuna koyarak oturdu, kasıklarını ovmaya başladı ve hızla orgazma ulaştı. Ancak daha uzun süre ve daha lezzetli bir şekilde bitirdi ...
İyileşmeye başladığımda hiçbirini taciz etmemem şartıyla seks sırasında odalarına girmeme izin verildi. İlk gün odanın ortasında çıplak durup küçük olanın büyük olanı tatmin etmesini izledim. Sırt üstü yattı, bacaklarını genişçe açtı, en küçüğü bacaklarının arasına yerleşti ve diliyle amını okşadı. En büyüğü bana öyle baktı ki bacaklarını benim için açmış gibi geldi. Ancak orada çalışan dilim ya da penisim değildi. Tutkuyla avuçlarımı bacaklarımın dizlerine koymak, onları daha da genişletmek istedim ... Bitirmeye başladığında onunla birlikte yere boşaldım.
Genç olan genel olarak sekse karşı kayıtsız görünüyordu. Zaten tamamen iyileşme aşamasındayken, onu bir kez becerdim. Ben bitirdim ve o bitirdi, ancak bu onda herhangi bir özel duyguya neden olmadı. Sanki şöyle diyormuş gibi kendini küçümseyerek verdi: "Madem öyle istiyorsun, ben nazikim." Ben de en büyüğümle seks yaptım. En küçüğü iş hayatına devam etti. Yanına gittiğimde en büyüğü mutfakta bir şeyler pişiriyordu. Kısa bir sabahlık giymişti. Bir süre onlarla yaşadım ve birbirimizi tanımayı başardık. Bu nedenle görünüşüme pek önem vermiyordu, arkadan gelip onu kalçalarından tutup dik organımı kalçalarının arasına gömmemi beklemiyordu. Şaşkınlıkla seğirdi ama aletimi bacaklarının arasına o kadar itmiştim ki, giysilerin üzerinden de olsa başım onun iç dudaklarını kasıyordu. Teslim oldu. Benim aletim klitorisine dayanacak ve başının ona sürtünmesine izin verecek şekilde eğildi. Kollarımı karnına doladım, ona sıkıca sarıldım ve başımı klitorisine sürtmeye başladım. Onun sert olduğunu hissettim ve bundan hoşlandım ve tahrik oldum. Orgazm yaşadık. Bu bizim ilk seksimizdi. Onu kollarımda tuttum, omurgasından, esnek bedeninden, yumuşak nefesinden geçen sinir akıntılarını hissettim. Ona takıntılı hale geldim.
Başka bir sefer kıdemlinin odasına gittim. Masada oturuyordu. Bana baktı ve göz teması kurduk. Bakışından bende kendi malını, kendi eşyasını gördüğünü anladım. Hatta elimdeki çakmağı bile düşürdüm. Onu almak için çömeldim. Ayağa kalkıp yanıma geldi ve eteğini kaldırdı. "Yala" dedi, resmen amımı suratıma soktu. Dilimi dudaklarının kıvrımında gezdirdim, elastik klitorisini emmeye başladım. Zevkten başım dönüyordu, duygular içinde eriyip gidiyordum. Ben klitorisini emerken o da parmağını arkadan vajinasına soktu ve mastürbasyon yapmaya başladı. Onunla işim bitti: Bitirdiğinde boşalmaya başladım. Bunu hemen fark etmedim, ancak o bitirdiğinde fark ettim ve ben hâlâ yere boşalmaya devam ediyordum.
En küçükleri banyodan geldi. Bornozunu çıkardı, iç çamaşırı giyiyordu. Ne bir hayal kırıklığı! Elbisesini giydi ve aynada kendine baktı. Bu kadar büyük bir tam boy ayna sadece kıdemli odadaydı. Onun yansımasına baktım ve bir bakışla onu soyundum. Ancak kendisi önümde çıplak dönüyormuş gibi görünüyordu. Soyundum. En küçüğü elbisesini çıkarıp dolaptan bir üst ve etek çıkardı. Kanepeye oturdum, rahatladım, en küçüğünü izlemeye devam ettim. Bir etek ve üst giydi, sonra ... külotunu çıkardı ve aynada amına bakmaya başladı. Üstünü yukarı kaldırdı ve göğüslerini benim görebilmem için ortaya çıkardı. O kadar büyük bir heyecan dalgası yaşadım ki boşalmaya başladım. O anda gözleriyle karşılaştım ve bakışlarından onun da aynı şekilde hissettiğini anladım! Aramızda öyle bir gerilim vardı ki vücut spazmlara dayanamıyordu. En büyüğü zaten klitorisini okşuyordu, bize bakıyordu, üçünü de aynı anda bitirdik. Elini tuttum ve mastürbasyon yaptığı parmaklarını yaladım. Onları emerek zevkle gözlerimi kapattım ve yeniden uyarıldım. Onu çevirdim ve mümkün olduğu kadar derinlere nüfuz ederek arkadan becerdim. Penisim tereyağına saplanmış sıcak bir bıçak gibi içine girse de vücudunu sertçe sıktım ve kalçalarımı kalçalarına vurdum. Bitirmeye benden çok daha erken başladı ve vajinasıyla sikimi içeri çekerek uzun bir süre bitirdi. Onu bıraktığımda bitkin bir halde yatağa yığıldı. Sonunda onu o kadar yormuştum ki yere yığılmıştı. Bu bir zaferdi!
Büyük olan dikkatliydi ve yaptığım şeye karşı eleştireldi. Kollarımızda çıplak yattığımızda, gülerek hareketlerim hakkında yorum yaptı. Sakin sesi kulağımın hemen üstünde duyuldu: "Hadi ama yine de, artık hiçbir yere gitmiyorum." Onun vajinasına taşındım. Bacaklarını daha da genişletti, sonra kalçalarıma attı, kalçalarının dokunuşunu, baldırlarımın bacaklarımda kaydığını hissettim. Kollarını etrafıma doladı, elleri serbestçe sırtıma yaslandı. Yüzünü, güzel darmadağınık saçlarını ve göğüslerini görebilmek için kollarımı doğrulttum. Yarı bükülmüş kollarını başının üzerine uzattı, pürüzsüz koltuk altlarını önümde açtı ve ben de onun yumuşak, ıslak vajinasını hızlı bir şekilde gagalamaya başladım, ince boynunu, köprücük kemiklerini ve çıkıntılı meme uçlarıyla göğüslerini gözlerimle yuttum. Rahat ve rahattı. Bu öfkeden yatakta bu kadar olumlu bir sonuç beklemiyordum. Kadınlarla sekste kavga etmeyi, şiddete varmayı sevdiğimi, böylece direnip tekme atmayı sevdiğimi düşünürdüm. Ve aslında, en çok da beni serbest bıraktıklarında, çaresizlik ve ulaşılabilirlikle benimle dalga geçip baştan çıkardıklarında keyif alıyorum. Diz çöktüm ve kalçalarını ellerimin arasına aldım. Artık dik klitorisini açıkça görebiliyordum. Elini ona doğru kaldırdı ve mastürbasyon yapmaya başladı. Klitorisine masaj yapan güzel ince parmaklarına baktım. Aletini vajinadan çıkardı, sıkıca sıktı ve manikürüne sıçratmaya başladı. Cum parmaklarından aşağı damladı ve klitorisine bulaştı. Adımı söyleyerek inledi. Görünüşe göre sıcak gecelerini böyle geçirdi: leğen kemiğini kaldırdı ve bakımlı eliyle sevişti: unuttuktan sonra istemeden bana tüm sırlarını verdi. Oldukça uzun bir sürede bitirdi. Onun orgazmının tadını çıkarabilirdim. Bitkin bir halde yatağa çöktü. Mastürbasyon sonrası olduğu gibi gerçekliğe dönüşü olmasın, hoş ve doyurucu olsun diye onu nazikçe okşadım. Yüzüme dokunarak bana gülümsedi. "Uzun bir süre sadece ellerine güvendin" diye düşündüm ve onu öptüm. Zayıf bir şekilde cevap verdi. Şimdilik onu yalnız bırakmaya karar verdim.
Bir peri masalını ziyaret etmek ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version