Sergey121
Re: Kilitli Guys
Mesajı 18 Nisan 2025, 02:57 Igor, merhaba, nasıl oldu, söyle bana.
Büyükbabam benim kedi ile oynadığımda beni bir kez yaktığında 6 yaşındaydım! O çok öfkeli, beni azarladı, eğer benim kedi sık sık dokunursam, düşeceğini söyledi! Yine de beni korkuttu. Ve babamdan bunu anlatacağını söyledi. Babam benim için geldiğinde, büyükbabam babamdan sadece bunu söylemekle kalmadı, aynı zamanda bunu hiç anlattı! Mastürbasyonla uğraştığımı söyledi. Ve sonra bunun ne anlama geldiğini anlamadım - herhangi bir mastürbasyona girmedim, ama sadece kedi ve benim küçük yumurtalarım dokundum! Ve bundan sonra saçlarım avuç içlerimde büyüyecek! Ve bir nedenden dolayı ibne olacağım !!!
ve o zaman bizimle olan herkes - amcam, kuzenlerim ve başka bir amcamla teyze - herkes güldü. Ve Pashka ve Genka bazen kahkahadan yere düştüler! Ve baba bunu görürse, o hemen kalenin altında benim kedi kapatacağını söyledi! Nasıl oluyor? Ve nasıl yazacağım ...
bundan sonra artık benim kedi boşuna dokunmadım. Ama ben 12 yaşındayım ve benim amım büyüdü, neredeyse bir üye oldu! Ve etrafındaki saçın kabartması. Ve bazen uyanıyorum ve benden bir sütunu vardı! Böyle dokunmaz?! Ve onunla oynadığım için, çok hoş oldu, zaten tüm vücudumu titriyor ve bazı sular uçtan damladı! Ama bu zorlanmıyor, ama keten bir şey, eğer dokunursanız, uçtan parmağına örümcek ağı gibi uzandı.
Ama babamın yasağını hatırladım ve sadece bir ev veya hala battaniyenin altında yatarken oynamaya çalıştım. Ancak, bir çantada bir bant gizleyemezsiniz! Ve bir gün Oynadığım gibi hala yakaladım baba! Korktum, kızardım, her şeyi kızdırdım, utanç verici ve korkutucu - kilit altında kapanmaya söz verdi ... Babam beni uzun süre bildirdi, beni asla erkek olmayacağımı ve bir kadın olacağımı söyledi (ama erkekler olarak bir kadın gibi, gerçekten erkekler, erkeklerin okula gitmediğini ve tüm erkeklerin konuşmadıklarını, ama bence, ben gerçekten de konuşmadıklarını, ama hepsinin konuşmadığını, ama hepsinin olmadığı, ama hepsinin olmadı. Bahçedeki samimi konular hakkında bilgi!).
Bu olaydan sonra, kedi uzun süre dokunmadım - daha doğrusu, zaten küçük bir segment! Ama Geceleri, birisinin (babama benzer bir adamın segmentime dokunduğunu ve şimdi sakin bir durum ve sakin durumda ve daha sakin bir durum ve daha az olduğum için 13 cm'den fazla olmadığını hayal ettim- Tüm bunlardan memnun, tatlı ve çok yüksek! Kendinize tekrar dokunamam ve mastürbasyon yapamam? Doğru, sonra uyandım ve bir nedenden dolayı korkaklarım ıslaktı! Ve bu geceden sonra, babam beni tekrar yakana kadar yine sert bir şekilde sarsıldım.
o zaman babam beni pantolonumu çıkarmaya zorladı ve külotlarımda kaldım. Ama emretti ve külotlarını kaldırdı. Çok utanıyordu ve neden olduğunu tahmin ettim - kemerini zaten pantolonundan vurdu ... Dahası, Genka'nın kapıda durduğunu fark ettim, bir sebepten bize geldi ve hakaretle gülümsüyor! Özellikle görünmek için utançımla yığıldığı için ve sonra herkese evde söyleyecek. Babam şöyle dedi: “Bu üzücü, bir dükkanımız yok, aksi takdirde büyükbabam çocuklukta benimle konuşurken seni bankaya koydu ve seni sildi!” Beni kanepeye uzanmaya zorladı ve çıplak bir eşekle kemeri ile vurmaya zorladı, hemen ateşle alevlendirdi ve ben de ağladım ...
ve ertesi gün
Nasıl giyinmiştim PB - bir iffet hücresi! ⇐ seks hikayeleri
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version