Karısında başkasının üyesini görün ⇐ General
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Karısında başkasının üyesini görün
Merhaba. 29 yaşındayım, eşim 25. Uzun zamandır böyle bir arzum vardı, eşimde başka birinin üyesini görmek. Kukold'un bir teması olduğunu biliyorum ve arzum için yeni bir şey yok, ama bana öyle geliyor ki, bunun farklı, bir başkasının onu bitirme arzum yok, dahası buna karşıyım. Hayal gücü, kedi içine yerleştirilmiş başka bir adamın şişman bir kedi resmini heyecanlandırıyor. Belki de, bu bir şekilde denir, ancak burada en yakın bölüm olarak yazmıştır. Genel olarak, bu düşünceler beni yıllarca heyecanlandırdı, ama onları kendime sakladım. Her ne kadar fark etme arzusu gittikçe daha fazla. Çok uzun zaman önce cesaret almaya ve eşime fantezilerini anlatmaya karar verdim. Ve garip bir şekilde, uzun süreli şaşkınlıktan sonra "atlamalarımı" kabul etti. Bunun nasıl heyecanlanabileceğini ve ona ulaşma arzusuna neden olmayacağını anlamak ortaya çıkmadı. Hatta "Gerçekten gerçekten istiyorsan, bunu yapabilirim" dedi. Sonra bu konuda seks sırasında birkaç kez bir konuşma vardı, zaten daha fazla ilgi var ve "Adaylara bakın, bu rol için kimi seçeceğinizi göreceğim." Dedi. Ve bunun hakkında konuşmak onu heyecanlandırıyor. Ve bir sorum var, belki birisi korkutmayacak kadar daha fazla gerçekleşecek bir durumdaydı, ama durum gelişmeye devam etti? Ezmenin, acele etmenin ve zorlamanın imkansız olduğu açıktır. Ancak, kadın davranışı ince bir şeydir. Ve sonra ne bekleyebilir? Bir aday seçerken, ilk toplantı ve ne zaman soyulmaya ulaşacak?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version