Merhaba ben yeni başlayanım. Birkaç gün boyunca molalarla 2 aydan fazla bir süredir anal mastürbasyonla uğraşıyorum. İlk başta acı vericiydi (1 parmakla bile) ve nokta biraz oyulmuştu. Ve şimdi neredeyse acı verici değil (2-3 parmağı kabul edebilirim). Geçen gün bir dildak ve mantar aldım. Dün Dildak'ın noktasını trafik sıkışıklığı (1-2 giymek) ile yırtıcı bir hazırlık ile sarsdıktan sonra, nokta biraz ağrıyor
her şeyi yapıyorum?
her türlü ipucunu yazabilir misiniz?
Merhaba ben yeni başlayanım. Birkaç gün boyunca molalarla 2 aydan fazla bir süredir anal mastürbasyonla uğraşıyorum. İlk başta acı vericiydi (1 parmakla bile) ve nokta biraz oyulmuştu. Ve şimdi neredeyse acı verici değil (2-3 parmağı kabul edebilirim). Geçen gün bir dildak ve mantar aldım. Dün Dildak'ın noktasını trafik sıkışıklığı (1-2 giymek) ile yırtıcı bir [url=viewtopic.php?t=1130]hazırlık[/url] ile sarsdıktan sonra, nokta biraz ağrıyor her şeyi yapıyorum? her türlü ipucunu yazabilir misiniz?
Herkese selam! Yakında adamı iki ay sonra ilk kez göreceğiz, bir haftalığına başka bir şehre gezi düzenledik, erkek arkadaşımın da uzun zamandır görmediği en yakın arkadaşı oraya gidecek. Sorun şu...