Geçen yıl annem vaftiz annesi tarafından tanıtıldığı bir adamla evlendi. Geceleri sürekli 12 saatte sikiyorlar. Bugün eve geldim, annem çorbayı ısıttı ve salona gittiler. Tuvalete gitmeye karar verdim ve kocasının salonda durduğunu gördüm ve onu geri çevirdi, sonra geri döndü, ona dinlendi, onu t -shirt'ten göğsünden almaya başladı. Kendini kışkırttığı ortaya çıktı! Kahretsin ??? Onu heyecanlandırdığını anlamalı!
Geçen yıl annem [url=viewtopic.php?t=4269]vaftiz annesi[/url] tarafından tanıtıldığı bir adamla evlendi. Geceleri sürekli 12 saatte sikiyorlar. Bugün eve geldim, annem çorbayı ısıttı ve salona gittiler. Tuvalete gitmeye karar verdim ve kocasının salonda durduğunu gördüm ve onu geri çevirdi, sonra geri döndü, ona dinlendi, onu t -shirt'ten göğsünden almaya başladı. Kendini kışkırttığı ortaya çıktı! Kahretsin ??? Onu heyecanlandırdığını anlamalı!
Ermeni bir adam anneme asılıyor. Ona sınıf arkadaşlarına, WhatsApp'a, arabaya yazıyor ve sesli mesajları kaydediyor. Sen çok seksi bir kadınsın , Marinochka, birlikte yaşayalım, senden çocuk...
Ben varım: 27 yaşındayım, normal görünüyorum (kızlar benim gibi), şehirdeki gelirim ortalamanın üzerinde, arabam var (çok pahalı değil), annemin evinde yalnız yaşıyorum...