Merhaba, benim adım Alexander. Evlilik ve sonraki kölelik için bir adam arıyorum. Kaç yaşında olduğun benim için önemli değil, sevdiğin önemli.
Erkekler için acımasız, fiziksel olarak işkence etmeyi seviyorum. Nazik olacağım kalıcı bir köle arayışında ve aynı zamanda zalim olacağım, ben bir sadistim. Whiners ve plax seviyorum, eğer benimle ağlamazsan, o zaman sevmezsin.
ağrıya dayanmaya hazır değilseniz, yazmayın.
Tek kullanımlık toplantılar da "Yumurta ile horoz" işkence yapmanız gerekiyorsa da yazın. Evli için daha hafif bir işkence programım var. You need to register to see the link.You need to register to see the link.
Merhaba, [url=viewtopic.php?t=4570]benim[/url] adım Alexander. Evlilik ve sonraki kölelik için bir adam arıyorum. Kaç yaşında olduğun [url=viewtopic.php?t=4570]benim[/url] için önemli değil, sevdiğin önemli. Erkekler için acımasız, fiziksel olarak işkence etmeyi seviyorum. Nazik olacağım kalıcı bir köle arayışında ve aynı zamanda zalim olacağım, ben bir sadistim. Whiners ve plax seviyorum, eğer benimle ağlamazsan, o zaman sevmezsin. ağrıya dayanmaya hazır değilseniz, yazmayın. Tek kullanımlık toplantılar da "Yumurta ile horoz" işkence yapmanız gerekiyorsa da yazın. Evli için daha hafif bir işkence programım var. https://i.p9e8d31bd63c5e4196fd064d-riginal.jpg https://i.postimg.cc/3jrwjxbn/bac29ef7781f05307a2a2a4149eb33a325-original.jpg
Herkesi memnuniyetle karşılıyorum! Sadomasochism bana ilginç bir şey gibi görünüyordu, ama bana erişilemedi. Evet, ve bunu biriyle denemek istemedim. Ancak nispeten yakın zamanda, bir kişi hayatımda...
36 Ben iyi, sarı saç, mavi gözler, 176, seks içinde bir spor fiziği her zaman bir yırtıcı, seks lezzetli bir kız oldu .... ama bir şey “mujo” yu kaybetmeye başladı, şık fifa, ama seksde seks için...
17 yaşındayım. Size hemen söyleyeyim Guy pasif. Tercihen Estonyalı, olgun bir erkek arıyorum ama nereden olursa olsun erkeklerle konuşmaktan çekinmiyorum
17 yaşındayım. Size hemen söyleyeyim Guy pasif. Tercihen Estonyalı, olgun bir erkek arıyorum ama nereden olursa olsun erkeklerle konuşmaktan çekinmiyorum
Merhaba! Neden bu kadar garip bir yerde bir ilişki aradığımı hemen yorumlayacağım. Birincisi, tüm araçlar iyidir). İkincisi, kesinlikle benim gibi ilişkilerde önemli olan kadınlar var).
Ben bir içe...