Merhaba! Neden bu kadar garip bir yerde bir ilişki aradığımı hemen yorumlayacağım. Birincisi, tüm araçlar iyidir). İkincisi, kesinlikle benim gibi ilişkilerde önemli olan kadınlar var).
Ben bir içe kapanıkım ve gerçek hayatta tanışmak benim için çok zor. İnternet benim seçeneğim. Ama bir insanı bulmayı zorlaştıran iki özelliğim var. Ben bir evliyim (engelli değil, çalışıyorum), yürüyorum, bir yere gidiyorum, ama genel olarak ev konforunu seviyorum. Hareket benim değil. Ve çocukları planlamıyorum ve planlamıyorum. Bu nedenle, buna denk gelmek önemlidir.
biraz kendin hakkında. 37 yaşında, yükseklik 177, yoğun fizik, Slav görünümü. Kişisel iletişimdeki fotoğraflar olacak. St. Petersburg'da yaşıyorum, ama sadece şehrimde değil bir bayan arıyorum. Bu, bir kıvılcım varsa çözülür. Doğa, yumuşak, kibar, sevecen, özenli, duygusal, romantik, Frank. Empatus. Kedi basittir, bir kariyerçi değil, alfa değil, ancak yumuşak bir zarın arkasında sağlam bir ahlaki çubuktur. Ben de çok dokunaklıım.
Her türlü tercih zaten kişisel iletişimde. Benim için hem zihinsel hem de samimi dokunsal uyumluluk benim için önemlidir.
Bir ilişki arıyorum, sohbet etmek değil. En azından, bir ilişkiye akan ayrıcalıklarla dostluk.
ve konumun kaldırılmadığı takdirde teşekkür ederim.
Gerçek bir ilişki için bir kızla tanışmak istiyorum. Peter ve diğer şehirler. ⇐ General
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version