Ben kendim Yaroslavl bölgesinden geliyorum, başka bir şehirden bir adamla ilişki kurmak için tanışmak istiyorum.. Sadece bizim şehrimizde bir taşra kasabasında vahşi bir durum var, yani kimse seni anlamayacak.. Ben 33 yaşındayım, PASİFİM.. ÇOK birçok yere reklam yazdım ama işe yaramadı...Partnerimi tatmin etmek ve sevilen bir çocuk olmak istiyorum..
TELEGRAM: @SHILLING90
Yaz, 18'den 45'e kadar seninle tanışmaktan mutluluk duyacağım
Ben kendim Yaroslavl bölgesinden geliyorum, başka bir şehirden bir adamla ilişki kurmak için tanışmak istiyorum.. Sadece bizim şehrimizde bir taşra kasabasında vahşi bir durum var, yani kimse seni anlamayacak.. Ben 33 yaşındayım, PASİFİM.. ÇOK birçok yere reklam yazdım ama işe yaramadı...Partnerimi tatmin etmek ve sevilen bir çocuk olmak istiyorum.. TELEGRAM: @SHILLING90 Yaz, 18'den 45'e kadar seninle tanışmaktan mutluluk duyacağım
Ciddi bir ilişki için konuyla ilgili bir kız arıyorum. Kesinlikle hetero. Sadece seks değil, aynı zamanda dostluk, duygularla da ilgileniyorum.
40 yaşındayım, 182cm yüksekliği güçlü bir fiziktir....
Merhaba! Neden bu kadar garip bir yerde bir ilişki aradığımı hemen yorumlayacağım. Birincisi, tüm araçlar iyidir). İkincisi, kesinlikle benim gibi ilişkilerde önemli olan kadınlar var).
Ben bir içe...
Sevgili adamlarım, böyle soğuk havalarda sizi davet ediyorum ya da kendim geleceğim, böylece beni ısıtırsınız ve sıcaklığınızla beni sararsınız.
Ben büyüleyici ve rahatım. Zevk vermeyi ve hoş bir...
Ben bir erkeğim, 22 yaşındayım. İlk defa 14 yaşında bir erkekle denedim (waffle oldu). Daima geç. Kim olduğumu biliyorum, bu yüzden düzgün davranıyorum. Aynı zamanda her şeyi anlayan kalıcı bir...