Yeni bir sevgiliyle buluşma. ⇐ seks hikayeleri
-
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
Yeni bir sevgiliyle buluşma.
Onun altında yattım, hala bacaklarımda hafif bir titreme ve alt karın içinde hoş bir kilo hissediyorum. Nefesi boynumda sıcaktı ve aniden her şeyin bu kadar çabuk bitmesini istemediğimi fark ettim. Aynı ateş hala içeride yanıyordu ve tekrar yakmaya karar verdim - şimdi kendi tarzımda. Onun yanına döndü, ona kurnaz bir gülümsemeyle baktı. Biraz bitkin görünüyordu, ama kıvılcım hala gözlerinde yandı. Penisine dokunana kadar elimi göğsünün üzerinden geçirdim, alçak aşağı indim - yumuşak, meyve sularımızdan ıslaktı, ama nasıl düzeltileceğini biliyordum. Eğildi, uzun saçlarımın cildinin üzerine kaydırdığını ve yavaşça kafasını yaladığını hisseddi. Tadı acı, tart bir şeyle karıştırıldı ve beni daha da teşvik etti. "Sence bu ne?" Fısıldadım, aşağıdan yukarıya baktım ve dudaklarını sıktım. Keskin bir şekilde, neredeyse şaşkınlıkla nefes verdi ve ben emmeye başladım - ilk başta dilini tüm uzunluk boyunca oynayarak, ağzımda nasıl sertleştiğini hissettim. Kalçaları seğirdi ve sessiz bir inilti duydum - müzik gibiydi. Daha derine indim, boğazıma, nasıl dinlendiğini hissediyorum ve dudaklarımı daha yoğun olarak sıktım, hafif basınç ekledim. Ellerim yumurtalarına uzanıyordu, hafifçe masaj yapıyor, kafamı hareket ettirirken, şimdi hızlanıyor, sonra yavaşlıyor, onu alay ettim. Saçımı çok fazla değil, ama neyi sevdiğini göstermek için yeterli. Nasıl büyüdüğünü hissettim, daha kalınlaştı ve beni tekrar çevirdi - bacaklarımın arasında tekrar ıslandı ve vücudum devam etmesini gerektiriyordu. Onu ıslak bir sesle ağzından serbest bıraktı, dudaklarını yaladı ve gözlerine baktı. “Yukarıdan istiyorum,” dedim, onu arkaya iterek. Direnmedi, sadece sırıttı ve ben ona tırmandım, çorapların kalçalarına ovaladığını hissediyorum. O yukarıdan oturdu, sert horozunu deliğine koydu, hala kaygan ve ilk kez sıcak. Yavaşça battı, böylece santimetresini bir santimetre içinde aldığımı gördü. Duygu tamamen farklıydı - şimdi her şeyi kontrol ettim ve beni farklı, daha derin doldurdu, beni boğmayı sağlayan yerlere dokundu. İlk başta sorunsuz, yukarı ve aşağı hareket etmeye başladım, içeride nasıl titrediğini hissettim, beni tekrar uzatıyor. Kalçalarım onun hakkında alkışladı ve küçük de olsa göğüs bakışlarının altında sallandı. Biraz öne eğildim, ellerimi göğsüne yasladım ve hızlandırdım - şimdi kendim inlemeye başladığım keskin, sert hareketlerdi. Elleri kıçımın üzerine uzanıyordu, onu kavradı, yükselmeme ve batmasına yardımcı oldu ve her itme alt karın içinde bir yerden bir flaştan konuştu. “Hadi, sikeyim,” diye nefes aldım, aşağıdan nasıl dalgalandığını, kendini daha da fazla sürdüğünü hissettim. Daha önce olduğu kadar kaba değildi, ama yoğun bir şekilde - her virajını, her pisliği hissettim ve bu delirdi. Kendi üyem tekrar ayağa kalktı, hareketlerin ritmine atladı ve yakında tekrar bitireceğimi, sadece beni nasıl doldurduğundan, ellerinin cildimi nasıl sıkmasından biliyordum. Aniden beni ona çekti, beni sert öptü ve altımda nasıl gerildiğini hissettim - birkaç keskin şok daha ve neredeyse aynı anda bitirdik. Titredim, kendimi midesine tükürdüm ve beni tekrar sıcak ve yoğun bir şekilde doldurdu. Dudaklarında bir gülümseme ile nefes nefese battı. - Şimdi memnun mu? - Fısıldadım, ellerinin beni arkaya indiğini hissediyorum. Üzerine yattım, kalbimin yavaş yavaş sakinleştiğini hissediyorum ve sıcaklığı beni sarıyor. Sırtımın üstünde, yumuşak, neredeyse tembel bir şekilde koştu ve ben daha yakın bastırdım, dudaklarını buldum. Öpücük daha önce olduğu kadar katı değildi - yavaş, derin, kolay bir iç içe geçme ile. Onun zevkini hissettim, biraz acı ile ve garip için garipti. Parmaklarım yanağının üzerinden kaydı, kısa bir kılla yapıştı ve bana daha sıkı sarıldı, kalçalarını okşadı, hala çoraplarla sıkıldı. “Sen iyisin,” diye mırıldandı öpücükler ve ben sadece homurdandım, burnumu boynuna gömdüm. Bir süre daha uzanıyoruz, kollarımız ve bacaklarımızla iç içe geçiyoruz, acele etmeden birbirimizi okşuyoruz. Tırnaklarımı göğsünün üzerinden geçirdim, nasıl titrediğini hisseddim ve yanıt olarak sanki içimde bir damla enerji kalıp kalmadığını kontrol ediyormuş gibi kıçımı hafifçe sıktı. Elbette kaldım, ama henüz göstermemeye karar verdim. Bir süre sonra içini çekti ve uzandı, nazikçe beni itti. “Yıkamaya gideceğim,” dedi yataktan yükselerek. Ona baktım, tuvalete kaybolurken geniş omuzlarına ve hafif dağınık saçlarına hayran kaldım. Suyun gürültüsünü duydum ve çarşaflara harcadı, vücutta hoş bir yorgunluk hissediyordu. Yaklaşık on dakika sonra, zaten bir havluya geri döndü ve sonra giyinmeye başladı - bir gömlek, bir gömlek, hepsi sessizce, ama biraz sakin bir güvenle çekti. Dantelleri bağlarken onu yanında yatarken izledim. - Zaten ayrılıyor musun? Hafif bir alay ile sordum ve başını salladı, kısa bir tane attı: - Evet, zamanı. Omuz silktim ve kalktım, kapıya harcamaya karar verdim. Eşyalarını toplarken, yan odaya ittim ve kıyafetleri değiştirdim - çorapları attım ve yeni bir iç çamaşırı giydim: kırmızı dantel külot ve ince kayışlı bir sütyen. Sonunda onu kızdırmak istedim. Zaten kapıda durduğu koridora gitti ve ellerini geçerek duvara yaslandı. “Şey, gel,” attım ve döndü. Bakışları üzerimde dondu - dantel göğsünü nasıl taytaya ve kalçaları zar zor kaplıyor. Gözlerinin nasıl karardığını fark ettim ve artık ayrılmak istemediğini fark ettim. Sessizce, hızlı bir şekilde bana doğru adım attı ve beni duvara bastırırken almak için zamanım bile yoktu. - Ciddi misin? Nefes aldı ve elleri zaten kalçalarım boyunca kaydı, külotlarını aşağı çekti. Sadece güldüm, parmaklarının kıçımı bulduğunu, hala kaygan ve her şeyden sonra hazır olduğunu hissettim. Beni duvara bakarak, kaba bir şekilde çevirdi, ama acıyor ve ellerimi soğuk yüzeye dinledim, sırtımı kemerli. Kotları tekrar açtı ve bir kumaş hışırtısı duydum ve sonra nasıl girdiğini hissettim - keskin bir şekilde bir hareketle. Beklenmedik ve derin olduğu için nefes nefese kaldım ve hemen hızlı bir şekilde hız aldı, kendini sağır tokatlarla bana sürükledi. Koridor seslerle doluydu - inliyor, onun ağır nefes alması, yerdeki ayakkabıların gıcırdaması. Beni kalçalardan tuttu, parmaklarını cilde kazdı ve horozunun beni tekrar gerdiğini hissettim, ama şimdi neredeyse daha hızlı, daha sertti, neredeyse eşiğinde. “İşte böyle,” diye hırladı ve ben sadece dizlerinin titrediğini hissettim. Duvar dantelden soğuktu ve titremeleri içeride ısı ile konuştu. Uzun sürmedi - çabucak bitirdi, boğuk bir inilti ile bana tükürdü ve titredim, neredeyse kenara ulaştım, ama zamanım yoktu. Kaydı, nefes nefese kaldı ve dudaklarımda bir gülümseme ile duvara yaslanarak ayakta kaldım. - Şimdi kesinlikle ayrılıyorsun? Diye sordum, dönerek. Sadece başını salladı, kotlarını sabitledi ve attı: - Bir dahaki sefere kadar. Kapı çarptı ve koridorda kaldım, bacaklarımın hafifçe titrediğini hissediyorum ve kalçalar arasında hala sıcak ve ıslak. Sperm yavaşça bacağın içinden aşağı aktı, kendi gresimle karıştırdı ve bu his - yapışkan, ağır - sadece beni körükledi. Rahipte garip bir his vardı: sanki her itmesini hala hatırlamış gibi gerilmiş, titreşmiş gibi görünüyordu. Bu acı çekmedi, ama o kadar açık ki kaslarımı istemeden sıktım, kontrol ettim ve hemen hafif bir spazm hissettim - zevk ve ışık rahatsızlığı karışımı. Ben nefes verdim, başıboş kırmızı külot düzelttim ve banyoya girdim. Orada ılık suyu açtı, banyoyu doldurdu ve ketenlerini attı, aynaya baktı. Cilt beni sıktığı yerde biraz kızardı ve kalçalar arasında hala bıraktığı şeyden parladı. Suya tırmandı, uzandı, bacaklarını yaydı ve vücudu saran sıcaklığı hissetti. Ancak rahipte germek hiçbir yere gitmedi - içimde bir şey kalmış gibi derin, neredeyse somuttu ve bu delirdi. Elin kendisi kasıklara kaydı. O tekrar sertleşmeye başladı, ancak - daha düşük olana yoğunlaştı. Parmaklarını delik boyunca koştu, ne kadar yumuşak olduğunu hissetti, her şeyden sonra esnek. Biraz daha güçlü bir şekilde bastırdım ve iki parmak kolayca girdi - nefes aldım, çünkü çok basit, çok doğaldı. Germe kendini hissettirdi: her şey sıcak, kaygandı ve her milimetreyi hissettim, sanki vücudum şimdi ne isteyeceğini biliyormuş gibi. Parmaklarını yavaşça, ama derinden hareket ettirmeye başladı, beni koridorda nasıl aldığını hayal etti ve bu beni daha da teşvik etti. Hızı hızlandırırken su sıçradı, içeride kendimi sıktı ve gerilmiş duvarların her harekete tepki verdiğini hissediyorum. Öte yandan, sonunda penise dokundum, tabanda sıktım ve bu yeterliydi - orgazm beni aniden bir flaş gibi kapladı. Kaşladım, istediğimden daha yüksek sesle inledim ve sperm suya döküldü, köpükle karıştırıldı. Bacaklar titredi ve rahip parmakların etrafında daraldı, aynı zamanda boşluk ve bütünlük hissini artırdı. Uzun, tatlıydı ve zevk dalgaları azalana kadar neredeyse zaman puanını kaybettim. Yirmi dakika daha banyoda yatıyordu, rahat, sınırdan memnun kaldı. Su serinledi, ama umursamadım - sadece vücudun nasıl durduğundan, anüste gerilmenin yavaş yavaş azaldığını, sadece ışık sıcaklığı bırakarak keyif aldım. İyi şarap için bir tattı - ince, ama fark edilir. Sonunda dışarı çıktı, kendini bir havluya sardı ve kanepeye yüzdü, hala biraz pamuk hissediyordu. Telefonu aldım, gülümsedim ve SMS'i çevirdim: "Kendimi banyoda sonuna getirdim. Beni gergin ve tatmin etti. Bir dahaki sefere ne zaman?" "Gönder" i bastım, geri eğildim ve gözlerini kapattım, cevap vereceğini hayal ederek.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version