Eşcinseller/doğal (yeni bir sevgiliyle seks)General

Cinsel ilişkilerin tartışıldığı ana forum
Anonymous
Kullanıcı adından bahset
 Eşcinseller/doğal (yeni bir sevgiliyle seks)

Post by Anonymous »

Yeni bir makale , bu sefer oral seks, seks, iletişim şansı ile ilgili değil. Geleneksel olarak, kendimle ilgili metinle bir makale başlatacağım. Ben eşcinselim, pasifim, hakim olmayı seven kesinlikle doğal erkeklere bayılıyorum. İlk isim Mark, ana marina. Çok karşılaşıyorum, iletişim kuruyorum, tanım için kim olduğu, dating olarak bir oral seks yapıyorum. "Tanıdıklarım" veya sevenlerimin çoğu doğal olmasına rağmen, oryantasyonumdan çekinmiyorum (en hoş ama gerçek sonuç değil). Tekrar bir erkekle seksden bir orgazm yakalamayı hayal ediyorum.
Ve böylece yaz aylarında tekrar işte Peter'a çok gittim, St.Petersburg arkadaşım neredeyse tüm yaz boyunca ailesiyle veya komandalarda yazlıkta geçirdi, bu nedenle genellikle St.Petersburg'a bir gezi planlarken, adamla kolay bir toplantı arzusu hakkında bir duyuru yarattı. Trende alınan bu yanıt:
ramil: - “Merhaba, hala alakalıyım”
genel olarak, uzun bir iletişim değil, standart olarak arabaya girdik, biraz konuştuk, bugün, otelde, iş için uzun bir süre değil, iş için uzun bir süre değil ve 20:30 'da 20:30' da Metro'dan metrodan aldı. araba. Yürüdılar, biraz asılı kaldılar, birçokları gibi her şeye sahip: karısı, evi, iş, çocukları, iletişim ve rahatlama istiyor. Yürüyüş yaklaşık 20 dakika, ayrıca:
Ramil: - Evde bir karım var, ama rahatlamak, gezmek istiyorum?
i - hadi.
ramil - Serinsin, bahçelere nereden ayrılabiliriz?
deneyeceğim)
kalktık, kalktık
ramil - geri döndü mü? class = "Postlink" href = "You need to register to see the link."> İlk oral seks Başkan'a talimat verilmesi gerekiyordu (hemen iletişim kurmak istedi) Uzun bir süre boyamayacağım, oral seks hakkındaki toplantılarım, rastgele veya planlı, tarihleme için bir oral seks vb.
Genel olarak, ilk toplantı: flört, iletişim, hoş. Erkek üyelerinden zevk almadığımı hemen yazacağım, ama sadece baskınlar beni heyecanlandırıyor, bu yüzden sık sık pratik yapıyorum randevu Browjob aracılığıyla kim olduğunuzu hemen anladığınızda. Yine de, ertesi gün yine Ramil ile bir toplantı oldu, yine uzun ve şaşırtıcı bir şekilde, sadece bir oral seks ve oral seks vardı, bir temas istediği gibi, ağzında sperm ile ...... nasıl olursa olsun, seks hiç bu gezide hiç olmadı. Moskova zamanına gittim, bir hafta sonra tekrar St.Petersburg'da olmalısın. Bütün hafta boyunca çok yazıştık, eğer doğal ya da sadece hareket ederse - baskınlar, bitirdiklerinde her zaman bir zevktir, bitiremiyorum, seks yapmıyorum, bu sadece bir üye ile ağzımın sözlü temasından, sadece kimseyle seks yapmak istiyorum ...... Yine de dahil olmak üzere çok fazla yazışma vardı. Cinsel doğa, beni nasıl istediği vb. Bu arada, üçlüler ve sabahın birinde gecenin erken saatlerinde (karısının nasıl fark edilmediğini veya fark etmediğini bilmiyorum, ama genel olarak), sıradan fotoğraflar, seksi fotoğrafların sıradan fotoğrafları, daha sonra kozmetikte birçok fotoğraf istedi, fotoğraflarımın% 90'ını sorduğunu ve birkaç kez sorduğunu iddia ettiğini iddia ettiğini iddia ettiğini iddia ettiğini iddia ettiğini iddia ettiğini iddia etti. bazı fotoğraflar olurdu. Bugün tuvalete sızdım .... 13:40 'da bana fotoğraflarımda bitirdiği bir fotoğraf raporu gönderdi ... Doğru olup olmadığını bilmiyorum, ama beğendim. Gelecekte ve toplantılardan ve onunla seks yaptıktan sonra bunu daha sık uyguluyoruz)
İki hafta tekrar St.Petersburg'a gidiyorum, Ramil'e kaydoldum, buluşmaya hazır. 3 gün boyunca bir daire buldular, bir hafta sonu alacağını ve gece geleceğini ve

Quick Reply

Change Text Case: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post
  • Yeni bir sevgiliyle buluşma.
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    46 Views
    Last post by Anonymous
  • Naturals, eşcinseller seni hiç emdi mi? Onlarla oral seks için tanıştın mı?
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    38 Views
    Last post by Anonymous
  • Eski sevgiliyle aldatmak
    by Anonymous » » in seks hikayeleri
    0 Replies
    46 Views
    Last post by Anonymous
  • Eşcinseller neden kendilerine böyle diyor?
    by Guest » » in General
    0 Replies
    41 Views
    Last post by Guest
  • İlginçtir, erkeklerin görüşüdür (eşcinseller değil)
    by Anonymous » » in General
    0 Replies
    34 Views
    Last post by Anonymous