Gegrafikler, geoloji, geodesia, vb. Gaia
Kelimesinden her şey, bizce Gaia bir gezegen gibi Dünya'dır. Antik Yunan mitolojisinde tanrıça Gaia vardır. O genel olarak her şeyin, (?) gezegenimizin anasıdır. Ve diğer tanrılar: Zeus, Hephaestus, Poseidon vb. Onlar onun çocuklarıydı. Gaia'nın kendisi "yönetime" katılmadı, sadece bunları gündeme getirdi (listenin üst sıralarında) ...
Ve şimdi soru şu: Peki bu p... kendilerine onun çocukları mı diyor? Yoksa Gaia'nın (Gaia - Dünya) en iyisi mi?
Forum kullanıcıları, siz ne düşünüyorsunuz:
[b]Ge[/b]grafikler, [b]ge[/b]oloji, [b]ge[/b]odesia, vb. [b]Gaia[/b] Kelimesinden her şey, bizce Gaia bir gezegen gibi Dünya'dır. Antik Yunan mitolojisinde tanrıça Gaia vardır. O genel olarak her şeyin, (?) gezegenimizin anasıdır. Ve diğer tanrılar: Zeus, Hephaestus, Poseidon vb. Onlar onun çocuklarıydı. Gaia'nın kendisi "yönetime" katılmadı, sadece bunları gündeme getirdi (listenin üst sıralarında) ... Ve şimdi soru şu: Peki bu p... kendilerine onun çocukları mı diyor? Yoksa Gaia'nın (Gaia - Dünya) en iyisi mi? Forum kullanıcıları, siz ne düşünüyorsunuz:
Soru çok basit: Sevdikleriniz size günlük yaşamda ne diyor? Adıyla mı, yoksa küçültülmüş haliyle mi? 1 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
Karım her zaman benim güneş ışığımdır veya Tanya, bu tür...
PM'de soyunma odaları ve halka açık giyinme ve soyunma hakkında bir forum üyesi ile konuştular. Yani, örneğin, birkaç yıl önce bir fitness kulübüne abonelik aldım, iyi, pahalı ve bana bir kadın sauna...
Gaylerin emmeyi teklif ettiği, karşılıklılık olmadan ve ücretsiz, hatta naturallams bile, her şey anonim. Kimse denedi mi? Enfeksiyon riski dışında tehlikeler nelerdir? Onları ne yönlendirir? Bir...
Yeni bir makale , bu sefer oral seks, seks, iletişim şansı ile ilgili değil. Geleneksel olarak, kendimle ilgili metinle bir makale başlatacağım. Ben eşcinselim, pasifim, hakim olmayı seven kesinlikle...