Gaylerin emmeyi teklif ettiği, karşılıklılık olmadan ve ücretsiz, hatta naturallams bile, her şey anonim. Kimse denedi mi? Enfeksiyon riski dışında tehlikeler nelerdir? Onları ne yönlendirir? Bir yabancının ağzına sperm almak için hoş olan gerçekten böyle eşcinseller var mı?
Ben de sadece bir kızı ya da bir erkeği emmekten daha iyi olduğunu merak ediyorum, bir eşcinsel böyle bir siteden buluşmak için sunuyor.
Gaylerin emmeyi teklif ettiği, karşılıklılık olmadan ve ücretsiz, hatta naturallams bile, her şey anonim. Kimse denedi mi? Enfeksiyon riski dışında tehlikeler nelerdir? Onları ne yönlendirir? Bir yabancının ağzına sperm almak için hoş olan gerçekten böyle eşcinseller var mı? Ben de sadece bir kızı ya da bir erkeği emmekten daha iyi olduğunu merak ediyorum, bir eşcinsel böyle bir siteden buluşmak için sunuyor.
Yeni bir makale , bu sefer oral seks, seks, iletişim şansı ile ilgili değil. Geleneksel olarak, kendimle ilgili metinle bir makale başlatacağım. Ben eşcinselim, pasifim, hakim olmayı seven kesinlikle...
Ge grafikler, ge oloji, ge odesia, vb. Gaia
Kelimesinden her şey, bizce Gaia bir gezegen gibi Dünya'dır. Antik Yunan mitolojisinde tanrıça Gaia vardır. O genel olarak her şeyin, (?) gezegenimizin...